Wernerin hiihtokoulut

LHS hiihtokoulu Messilän Werneri- kursseilla ensikertalaiset oppivat laskettelun ja lautailun salat kannustavien opettajien avustuksella. Jo aiemmin laskeneille rinteiden taitureille on tarjolla vauhdikkaampaa menoa. Arkikursseille suksiryhmiin ovat tervetulleita kaikki 4-12 -vuotiaat ja lautaryhmiin 6-12 -vuotiaat. Viikonloppukurssille toivotamme tervetulleeksi kaikki 6-12 -vuotiaat.

Kaikilla kursseilla oppilaat jaetaan ikä- ja taitotason mukaan ryhmiin.

Ilmoittaudu kursseille tästä

Kauden 2018 Wernerikurssit:

La-Su kurssit:

6-7.1.2018 suksi ja lautaopetus klo 10:00-11:30 ja 12:30-14:00 (välissä lounastauko) opetus yhteensä 6 tuntia.

Arkikurssit:

Suksiryhmät keskiviikkoisin 17.1., 24.1., 31.1. ja 7.2. klo 17:30-19:00

Lautaryhmät torstaisin 18.1., 25.1., 1.2. ja 8.2. klo 17:30-19:00

Opetusta yhteensä 6 tuntia.

Hinnat:

Viikonloppukurssi 125€

Arkikurssi 110€

Hinta sisältää opetuksen, hissilipun tuntien ajaksi sekä LHS:n jäsenyyden.

Sisarale -10€

Lisäksi kaikille Werneri kursseille osallistujille järjestetään maaliskuussa tapahtumapäivä Werneri-pupun kanssa.

Kurssikuvaukset

SkiMac vuokrahinnat:

Viikonloppuhinnat:

Suksipaketti 20 € / päivä (sukset, monot, sauvat, kypärä)

Lautapaketti 25 € / päivä (lauta, kengät, kypärä)

Kypärä 5€ / päivä

Lasit 5 € / päivä

Arkihinnat:

Suksipaketti 17 € / päivä (sukset, monot, sauvat, kypärä)

Lautapaketti 21 € / päivä (lauta, kengät, kypärä)

Kypärä 5 € / päivä

Lasit 5 € / päivä

werneri-logo-2.pngKuka on Werneri?

Olen ammatiltani hiihdonopettaja ja erikoistunut lasten opettamiseen. Työpaikkani on tietysti hiihtokeskus.

Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu, joka yhdistää lasten hiihdonopetuksen vakiosisältöiseksi kurssiksi. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Mitä Werneri opettaa?

Laskettelun ja lautailun opettelu aloitetaan rinnekäyttäytymisen alkeista: omiin välineisiin tutustutaan ensin tasamaalla. Turvallinen hissin käyttö, rinnesäännöt, ryhmässä toimiminen ja toisten auttaminen ovat alkeisopetuksen pääkohtia. Wernerin hiihtokoulun suorittanut lapsi on taitava suksen- ja laudankäyttäjä, joka voi halutessaan jatkaa harrastusta LHS Alpin valmennusryhmissä.

Miksi Werneri opettaa?

Wernerissä taidot ja varmuus rakentuvat aiemmin opitun päälle motorisen kehityksen kannalta oikeassa järjestyksessä. Innostava opetus, ahkera harjoittelu, monipuolinen liikkunta sekä riittävä lepo harjoitusten välillä sytyttää innostuksen urheiluun, joka toivottavasti kestää läpi elämän.

Miten Werneri opettaa?

Wernerissä hiihdonopetus tapahtuu lasten ehdoilla. Opetustapa on kannustava ja vauhdikas. Wernerissä pidetään hauskaa ja liikunnan perustaidot kehittyvät siinä sivussa. Werneri suosittelee, että SHKY:n hiihtokeskuksissa aikuisen seurassa hiihtäville alle 6-vuotiaille kypäräpäille on oma portti, josta he laskevat ilmaiseksi.