Toimintamaksut

Kausi 2018 - 2019

Lahden Hiihtoseuran alppijaostossa maksetaan sekä LHS:n jäsenmaksu että valmennusryhmän kausimaksut. Kun nämä on maksettu, harrastaja voi halutessaan ostaa kausikortin Messilään alennettuun hintaan. Alla on listattu vahvistetut maksut kaudella 2018-19. Tarkemmat määritelmät esim. kausimaksupakettien pakettien sisällöistä saa ryhmien vastuuvalmentajilta.

LHS:n jäsenmaksu (laskutus MyClubin kautta jäseneksi liittymisen jälkeen)

Seuran jäsenenä olet oikeutettu moninaisiin jäsenetuihin, joista tarkempaa tietoa Liity jäseneksi-osiossa.

Alppijaoston kausimaksu (laskutus MyClubin kautta)

Ryhmien kausimaksut kaudelle 2018-2019.

• U8 Messiläpaketti 250 €
    Kausimaksu 400 €

• U10 Messiläpaketti 480 €
    Kausimaksu 780 €

• U12 (ei messiläpakettia)
    Kausimaksu 800 €

• U14-16 Messiläpaketti 800 €
    Kausimaksu 1000 €

• Masters 350 €

• Masters2 200 €

• Snowboard 270 €

• Freestyle 270 €

• Ratalauta (ei valmennusta) 150 €

Lisätietoja ryhmän vastuuvalmentajalta (yhteystiedot Alppihiihto, Freestyle tai Lumilautailu - valikosta)

Messilän kausikortin jäsenhinta LHS Alpin kausimaksun maksaneille

• Lapset (6-11 v.) 200 €*
  • Muut ryhmiin kuuluvat 320 €

*Alle 6-vuotiaat laskettelevat kypärä päässä ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Jäsenhinnan saa, jos LHS-jäsenmaksu ja Alppijaoston kausimaksu on maksettu. Rahastonhoitaja ilmoittaa Messilän lipunmyyntiin LHS Alpin kausikorttilistalle jäsenhintaan oikeutettujen nimet. Kausikortti tulee lunastaa Messilän lipunmyynnistä rinteiden avauduttua.

Huom. Messilän ennakkokausikorttihinnat 5.11.2018 asti.