Toimintamaksut

Kausi 2017 - 2018

Lahden Hiihtoseurassa alppilajeja harrastavan tulee maksaa sekä LHS:n jäsenmaksu että valmennusryhmän kausimaksut. Kun nämä on maksettu, harrastaja voi halutessaan ostaa erikoishintaisen kausikortin Messilään.
Alla on listattu maksujen suuruudet kaudella 2017-18, tarkemmat ohjeistukset ryhmien vastuuvalmentajilta.

LHS:n jäsenmaksu (laskutus MyClubin kautta jäseneksi liittymisen jälkeen)

Seuran jäsenenä olet oikeutettu moninaisiin jäsenetuihin, joista tarkempaa tietoa Liity jäseneksi-osiossa.

Alppijaoston kausimaksu (laskutus MyClubin kautta)

*Ryhmien kausimaksut päivittyvät loka-marraskuun 2017 aikana

• U8
  • U10
  • U12
  • U14-16 (Gutzy)
  • Freestyle
  • Snowboard
  • Ratalauta (ei valmennusta)
  • Masters
  • Masters2

Lisätietoja ryhmän vastuuvalmentajalta (katso Alppihiihto, Freestyle tai Lumilautailu - valikosta)

Messilän kausikortin jäsenhinta LHS Alpin kausimaksun maksaneille

• Juniorit xxx€
  • Masterit xxx€
  • Aktiivitoimitsijat xxx €
Jäsenkausikorttien hinnat päivittyvät marraskuun 2017 alussa

Messilän kausikortti ostetaan itse suoraan Messilästä. Jäsenhinnan saa vain, jos LHS:n jäsenmaksu ja Alppijaoston kausimaksu on maksettu. Kausikortin voi lunastaa Messilästä xx.xx.2017 mennessä. Rahastonhoitaja ilmoittaa Messilän lipunmyyntiin LHS Alpin kausikorttilistalle jäsenhintaan oikeutettujen nimet.