Navigaatio

KAUSIMAKSUT JA OHJEET

Ampumaratamaksut:

Lahden hiihtoseuran ampumahiihtojaosto kuuluu Hälvälän ampumaurheilukeskus ry:n, joka ylläpitää ampuma-alueita. Lisätietoja HAUK:n toiminnasta löydät täältä.

HAUK:n sääntöjen mukaan jokaisen hiihtoseuralaisen, joka harjoittelee LHS:n treeneissä ja radalla, tulee hankkia itselleen kortti oikeuttaen ampumaradan ja rullaradan käyttöön. Urheilijan kausikortti ampumahiihtoradalle on 80e, joka tulee itse lunastaa HAUK:n sivuilta. Myös huoltajan tulee ostaa kortti (2€). Poislukien kilparyhmän urheilijat ja valmentajat, joille seura hankkii yhteisesti kortit.

Sivuilta löytyy myös alueen ja ratojen kalenteri sekä tiedotteita, joista näkyy mahdollinen muiden esim. puolustusvoimien toiminta alueella. (kannattaa tarkistaa jos pidemmältä tulee harjoittelemaan).

Lisätiedot hinnoista täältä.

Pyydä myös lisätietoja tarvittaessa valmentajilta.

Kausimaksut

Kaikkien ampumahiihdon seuratoiminnassa kilpailijoina mukana olevien, vaikka eivät kilpaile kansallisella tasoilla, tulee hankkia Ampparipassi. Hinta 20e. Täältä ohjeet sen hankintaan.

Junioriryhmän kausimaksut ovat vuodessa seuraavat: valmennusmaksu 100e/vuosi/urheilija ja panosmaksu 489e/kausi jaettuna kolmeen 195e erään.

Vieralijat!

Ampumahiihtostadion sijaitsee puolustusvoimien alueella, minkä vuoksi alueen käyttö on valvottua. Aluetta huoltaa ja hoitaa Hälvälän Ampumaurheilukeskus Ry. Maksathan suorituspaikoista käyttömäksun harjoitellessasi alueella. Käyttömaksun voi suorittaa valvonta koppiin, johon ilmoitetaan myös alueella oleskelu sekä ammutut laukaukset. Käyttömaksun voi suorittaa myös tilisiirtona.

Rullaradan ja ampumahiihtoradan käyttömaksut tästä.

Aukioloajat tästä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.