Navigaatio

Aikuisten hiihtokoulut

Haluatko kehittää hiihtotaitojasi ja kehittyä harrastuksessasi ammattitaitoisten ohjaajien johdolla? Uusi koko kauden kattava aikuisille suunnattu hiihtokoulu starttaa syyskuussa 2022 ja jatkuu huhtikuuhun 2023. Kysynnän mukaan toimintaa laajennetaan edelleen kesäkaudelle 2023.  

Aikuisten hiihtokoulu on tarkoitettu kaikille hiihdosta kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin lajia jo harrastaneille. Talvikaudella hiihtokoulun pääsisältö on hiihtotekniikoiden opettamisessa, tavoitteena parantaa omaa teknistä osaamista sekä perinteisellä että vapaalla hiihtotavalla. Syksyllä harjoitusten ohjelmassa on hiihtotekniikkaa ja fyysistä kuntoa tukevaa ohjelmaa mm. sauvakävelyä, sauvajuoksua, sauvarinnettä, rullahiihtoa, vaellusta sekä loikka- ja voimaharjoituksia. Järjestämme myös väline-esittelyjä ja -koulutuksia yhteistyökumppaneiden kanssa.

Valmentajat: Jaana Savolainen ja Marko Punavaara

Ilmoittaudu tästä!

HARJOITUKSET

Tiistaisin klo 17:30 - 18:30
Torstaisin klo 17:30 - 18:30
 

Kokoontuminen syyskaudella Lahden urheilukeskuksessa, Siiri Rantasen patsaan luona. Tarkemmat tiedot harjoituskohtaisesta ohjelmasta ja sisällöstä ilmoitetaan myClub-järjestelmän kautta.

Hiihtokoulun pakkasraja on -15C

AIKUISTEN HIIHTOKOULUN MAKSUT KAUDELLA 2022 - 2023

Kaksi harjoitusta/viikko tiistaisin ja torstaisin. Toimintamaksu kausikortilla 450€ (laskutetaan syyskuussa 2022) tai kuukausilaskutuksella 75€/kk (eräpäivä jokaisen harjoituskuukauden 15. päivä). Toimintamaksu ei sisällä vakuutusta.

Yksi harjoitus/viikko tiistaisin tai torstaisin. Toimintamaksu kausikortilla 270€ (laskutetaan syyskuussa 2022) tai kuukausilaskutuksella 45€/kk (eräpäivä jokaisen harjoituskuukauden 15. päivä). Toimintamaksu ei sisällä vakuutusta.

Lumikauden aikana toinen viikkoharjoitus vapaalla ja toinen perinteisellä tyylillä.

Aikuisten hiihtokoulu on mahdollista maksaa liikuntaseteleillä.

Seuran jäsenmaksu:

- Aikuiset: 30 €

- Perhejäsenmaksu (kaksi aikuista ja alaikäiset lapset): 70 €

KATSO MYÖS:

HIIHTOKURSSIT: LHS:n järjestää erillisiä hiihtokursseja molemmilla tekniikoilla. Hiihtokurssit järjestetään kevättalvella 2022.

Lisätietoja

Hiihtokoulupäällikkö
 
Isto Vanhamäki
040 727 6376
isto.vanhamaki@lhs.fi
 
Hallinto, viestintä ja muut hiihtokoulun yleiset asiat
 
Kaupallinen yhteistyö
 
Jarkko Turunen
050 308 0534
jarkko.turunen@lhs.fi
 
Yhteistyökumppanuudet, sopimukset ja muut hiihtokoulun yleiset asiat
Hiihtokoulun rehtori
 
Karoliina Mäkelä
044 545 5571
karoliina.makela@lhs.fi
 
Valmennukseen ja harjoituksiin liittyvät asiat 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.