Nuorten harrastehiihtokoulu

Harrastehiihtokoulu 12-16 vuotiaille.

Ryhmän tavoitteena on hiihdon perustaitojen oppiminen ja ylläpitäminen sekä liikkuminen "höntsämielellä". Kuntoilutavoitteena esim. nuoren osallistuminen Finlandia-hiihtoon nuorten (alle 16 v.) 20 km V hiihtoon ja siinä maaliin pääseminen. Ryhmäläiset voivat halutessaan osallistua myös seuran omiin sarjahiihtokisoihin.

Harjoitukset

Tiistaisin ja torstaisin kello 18.30-19.30.

Kokoontuminen Lahden urheilukeskuksessa, Siiri Rantasen patsaalla (ellei ohjelmassa toisin mainita).

Nuorten harrastehiihtokoulu käynnistyy 14.9.2021. Liittyä voit ryhmään myös kauden aikana.

Aiemmat hiihtokoululaiset ja uudet innokkaat hiihtäjät, tervetuloa mukaan!

Muuta

Pakkasraja hiihtokoulussa on -15 astetta.

HUOM! Sauvat mukaan jo syksyn harjoituksiin.

Hiihtokoulun maksut kaudella 2021-2022

Seuran jäsenmaksu:

- Alle 16 v: 20 €

- Perhejäsenmaksu (kaksi aikuista ja alaikäiset lapset): 70 €

HARRASTEHIIHTOKOULU TEHO

Toimintamaksu 200 € (syys-huhtikuu)
Harjoitukset syys- ja kevätkaudella kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-19:30.

Hinta sisältää valmennuksen, liikuntapaikkamaksut ja tarvikepaketin.

Lisäksi osallistujalle tulee hankkia maastohiihdon lisenssi Suomisport.fi:stä  Hiihtokoululaisille hankittava lisenssi on Nuorten Skipassi, maastohiihto.

Sisaralennus 10 € (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

HARRASTEHIIHTOKOULU PERUS

Toimintamaksu 150 € (syys-huhtikuu)

Harjoitukset syys- ja kevätkaudella kerran viikossa tiistaisin tai torstaisin klo 18:30-19:30. Vaihtoehtoisesti osallistuminen vain lumikaudella (joulu-maaliskuu), jolloin mahdollisuus käydä harjoituksissa kaksi kertaa viikossa.

Hinta sisältää valmennuksen, liikuntapaikkamaksut ja tarvikepaketin.

Lisäksi osallistujalle tulee hankkia maastohiihdon lisenssi Suomisport.fi:stä  Hiihtokoululaisille hankittava lisenssi on Nuorten Skipassi, maastohiihto.

Sisaralennus 10 € (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

· Katso myös tietoja LHS:n laskutuksesta

Hiihtokoulupäällikkö
Isto Vanhamäki
isto.vanhamaki(at)lhs.fi