Lasten hiihtokoulu

Maastohiihtokoulu 6-12-vuotiaille. Hiihtokoulussa voi halutessaan tutustua myös ampumahiihtoon, EKOase (infrapuna) ammunta.

Hiihtokoululaiset jaetaan neljään tasoryhmään:

Lumihiutaleet

Vastuuohjaaja: Maria Mälkiä, Karoliina Mäkelä, 044 545 5571, kalismak@gmail.com
Muut ohjaajat: Jenna Hyvönen, Lasse Nieminen

Aloitteleville (n. 6-10 -vuotiaille), joilla toiminta ja oppiminen tapahtuu pääasiassa leikin varjolla. Ryhmän tavoitteena on hiihdon perustaitojen oppiminen, hauska harrastus, iloinen mieli ja punaiset posket harkkojen päätteeksi.

Lumiraketit

Vastuuohjaaja: Karoliina Mäkelä, 044 545 5571, kalismak@gmail.com
Muut ohjaajat: Noel Ihantoja, Jasmin Kairenius
Aloitteleville tai jo ennestään vähän hiihtoa harrastaneille (n. 8-11 -vuotiaille), joilta löytyy jo hieman hiihdon perustaitoja/-ominaisuuksia. Ryhmän tavoitteena on hiihdon tekniikoiden parempi oppiminen ja hauska harrastus.

Lumimyrskyt

Vastuuohjaaja: Eevi Seppänen, Karoliina Mäkelä, 044 545 5571, kalismak@gmail.com
Muut ohjaajat: Teemu Kivistö
Jo ennestään hiihtoa harrastaneille (n. 9-12 -vuotiaille), joilta löytyy jo hiihdon perustaitoja/-ominaisuuksia. Ryhmän tavoitteena on hiihdon tekniikoiden parempi oppiminen ja hauska harrastus.

Minihopeasompa

Päävalmentaja: Katja Väsänen 040 960 6967, katja.vaisanen@pajulahti.com
Vastuuohjaaja: Jenni Ahola

Muut ohjaajat: Ada Puukko, Aaro Vuorikoski
Hiihtoa kilpailumielessä harrastavien M/N10- ja M/N12-sarjan kisailuryhmä, jossa keskitytään tekniikkaopetukseen ja kisailuihin, kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Harjoitukset

Lumihiutaleet, Lumiraketit ja Lumimyrskyt: tiistaisin ja torstaisin kello 17.30-18.30
Kilparyhmä: tiistaisin ja torstaisin kello 17.30-19 sekä sunnuntaisin kello 10.00-12.00 kts. ohjelma

Kokoontuminen Lahden urheilukeskuksessa, Siiri Rantasen patsaalla (ellei ohjelmassa toisin mainita).

Lasten hiihtokoulu käynnistynyt 3.9.2019. Liittyä voit ryhmään myös kauden aikana.

Aiemmat hiihtokoululaiset ja uudet hiihtäjän alut, tervetuloa mukaan!

Muuta infoa

Pakkasraja hiihtokoulussa on -15 astetta.

HUOM! Sauvat mukaan jo syksyn harjoituksiin.

Hiihtokoulun maksut kaudella 2019-2020

Jäsenmaksu: alle 16 v: 20 €, perhejäsenmaksu (kaksi aikuista ja alaikäiset lapset): 70 €

Toimintamaksu 190 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi) 2 x viikossa, sisältää valmennuksen, harrastevakuutus SkiPassin. liikuntapaikkamaksut ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 € (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

Toimintamaksu 130 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi) 1 x viikossa tai lumikausi n. 3-4 kk 2 x viikossa, sisältää valmennuksen, liikuntapaikkamaksut, SkiPassin ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 € (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

Valmennusmaksu Minihopeasompa 100 €

Kolme-neljä kertaa harjoituksia viikossa taituruusvalmennusta.

Jukka Mäiseli
jukka.maiseli@lhs.fi