Lasten hiihtokoulu

Maastohiihtokoulu 6-12-vuotiaille. Hiihtokoulussa voi halutessaan tutustua myös ampumahiihtoon, EKOase (infrapuna) ammunta.

Tasoryhmä

Hiihtokoululaiset jaetaan neljään tasoryhmään:

Lumihiutaleet

Vastuuohjaaja: Eveliina Jussila, 045 111665, eveliinajohanna (at) gmail.com
Muut ohjaajat: Jenna Hyvönen, Maria Mälkiä, Emmiina Saarinen
Aloitteleville (n. 6-10 -vuotiaille), joilla toiminta ja oppiminen tapahtuu pääasiassa leikin varjolla. Ryhmän tavoitteena hiihdon perustaitojen oppiminen, hauska harrastus ja iloinen mieli ja punaiset posket harkkojen päätteeksi.

Lumiraketit

Vastuuohjaaja: Karoliina Mäkelä, 044 545 5571, kalismak(at)gmail.com
Muut ohjaajat: Veera Tiilikainen, Elis Makkula
Aloitteleville tai jo ennestään vähän hiihtoa harrastaneille (n. 8-11 -vuotiaille), joilta löytyy jo hieman hiihdon perustaitoja/-ominaisuuksia. Ryhmän tavoitteena hiihdon tekniikoiden parempi oppiminen ja hauska harrastus.

Lumimyrskyt

Vastuuohjaaja: Sandra Jutila, 044 023 8285, jutila14(at)gmail.com
Muut ohjaajat: Teemu Kivistö, Eevi Seppänen, Tiina Toivonen
Jo ennestään hiihtoa harrastaneille (n. 9-12 -vuotiaille), joilta löytyy jo hiihdon perustaitoja/-ominaisuuksia. Ryhmän tavoitteena hiihdon tekniikoiden parempi oppiminen ja hauska harrastus.

Kilparyhmä:

Vastuuohjaaja: Laura Hongisto, 040 419 2931, la.hongisto(at)gmail.com
Muut ohjaajat: Aaro Vuorikoski, Aapo Ahonen
Hiihtoa kilpailumielessä harrastavien M/N10- ja M/N12-sarjan kisailuryhmä, jossa keskitytään tekniikkaopetukseen ja kisailuihin, kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Harjoitukset

Lumihiutaleet, Lumiraketit ja Lumimyrskyt: Tiistaisin ja torstaisin kello 17.30-18.30
Kilparyhmä: Tiistaisin ja torstaisin kello 17.30-19

Kokoontuminen Lahden urheilukeskuksessa, Siiri Rantasen patsaalla.

Lataa hiihtokoulun tiedote PDF-tiedostona »

Hiihtokoulun ohjelma

Katso hiihtokoulukauden 2017-2018 ohjelma täältä »

Muuta infoa

Pakkasraja hiihtokoulussa on -15 astetta.

HUOM! Sauvat mukaan jo syksyn harjoituksiin.

Uudet ja vanhat hiihtäjät ja hiihtäjän alut, tervetuloa mukaan!

Hiihtokoulun maksut kaudella 2017-2018

Jäsenmaksu: alle 16 v: 20 €, perhejäsenmaksu (kaksi aikuista ja alaikäiset lapset): 70 €

Toimintamaksu 180 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi) 2 x viikossa, sisältää valmennuksen, harrastevakuutus SkiPassin. liikuntapaikkamaksut ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 euroa (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille .

Toimintamaksu 120 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi) 1 x viikossa tai lumikausi n. 3-4 kk 2 x viikossa, sisältää valmennuksen, liikuntapaikkamaksut, SkiPassin ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 euroa (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

Markku Levanen
markku.levanen (at) lhs.fi