Lasten hiihtokoulu

Maastohiihtokoulu 6-12-vuotiaille. Hiihtokoulussa voi halutessaan tutustua myös ampumahiihtoon, EKOase (infrapuna) ammunta.

Tasoryhmä

Hiihtokoululaiset jaetaan neljään tasoryhmään:

Lumihiutaleet

Vastuuohjaaja: Maria Mälkiä, Karoliina Mäkelä, 044 545 5571, kalismak (at) gmail.com
Muut ohjaajat:  Emmiina Saarinen,Tiina Toivonen

Aloitteleville (n. 6-10 -vuotiaille), joilla toiminta ja oppiminen tapahtuu pääasiassa leikin varjolla. Ryhmän tavoitteena hiihdon perustaitojen oppiminen, hauska harrastus ja iloinen mieli ja punaiset posket harkkojen päätteeksi.

Lumiraketit

Vastuuohjaaja: Karoliina Mäkelä, 044 545 5571, kalismak (at) gmail.com
Muut ohjaajat:Jenna Hyvönen, Vilma Vahersalo,
Aloitteleville tai jo ennestään vähän hiihtoa harrastaneille (n. 8-11 -vuotiaille), joilta löytyy jo hieman hiihdon perustaitoja/-ominaisuuksia. Ryhmän tavoitteena hiihdon tekniikoiden parempi oppiminen ja hauska harrastus.

Lumimyrskyt

Vastuuohjaaja:  Teemu Kivistö, Karoliina Mäkelä, 044 545 5571, kalismak (at) gmail.com
Muut ohjaajat: Eevi Seppänen
Jo ennestään hiihtoa harrastaneille (n. 9-12 -vuotiaille), joilta löytyy jo hiihdon perustaitoja/-ominaisuuksia. Ryhmän tavoitteena hiihdon tekniikoiden parempi oppiminen ja hauska harrastus.

Kilparyhmä:

Vastuuohjaaja:Jenni Ahola (Laura Hongisto poissa syksyn palaa tammikuussa) Karoliina Mäkelä, 044 545 5571, kalismak (at) gmail.com
Muut ohjaajat:Tapio Lotta, Elis Makkula, Aaro Vuorikoski
Hiihtoa kilpailumielessä harrastavien M/N10- ja M/N12-sarjan kisailuryhmä, jossa keskitytään tekniikkaopetukseen ja kisailuihin, kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Harjoitukset

Lumihiutaleet, Lumiraketit ja Lumimyrskyt: Tiistaisin ja torstaisin kello 17.30-18.30
Kilparyhmä: Tiistaisin ja torstaisin kello 17.30-19                                               Sunnuntaisin kello 10.00-12.00 KS.Ohjelma

Kokoontuminen Lahden urheilukeskuksessa, Siiri Rantasen patsaalla.

Lataa hiihtokoulun tiedote PDF-tiedostona »

Hiihtokoulun ohjelma

Katso hiihtokoulukauden 2018-2019 ohjelma täältä »

Katso kilparyhmän 2018-2019 ohjelma täältä »

Muuta infoa

Pakkasraja hiihtokoulussa on -15 astetta.

HUOM! Sauvat mukaan jo syksyn harjoituksiin.

Uudet ja vanhat hiihtäjät ja hiihtäjän alut, tervetuloa mukaan!

Hiihtokoulun maksut kaudella 2018-2019

Jäsenmaksu: alle 16 v: 20 €, perhejäsenmaksu (kaksi aikuista ja alaikäiset lapset): 70 €

Toimintamaksu 190 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi) 2 x viikossa, sisältää valmennuksen, harrastevakuutus SkiPassin. liikuntapaikkamaksut ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 euroa (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille .

Toimintamaksu 130 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi) 1 x viikossa tai lumikausi n. 3-4 kk 2 x viikossa, sisältää valmennuksen, liikuntapaikkamaksut, SkiPassin ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 euroa (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

Valmennusmaksu kilparyhmälle 100€

Kolme-neljä kertaa harjoituksia viikossa taituruus valmennusta. Lasten hiihtokoulun perusohjelman lisäksi Kilparyhmään kuuluville on tarjolla lisaharjoitusvuoro Mustankallion telinevoimistelusalissa perjantaisin klo 19-20 syyskuu-huhtikuu. Tervetuloa sinne taitoa, ketteryyttä ja tasapainoa kehittämään!

Jukka Mäiseli
jukka.maiseli (at) lhs.fi