Nuorten harrastehiihtokoulu

Harrastehiihtokoulu 12-16 vuotiaille.

Vastuuohjaaja: Teemu Kivistö
Ohjaajat: Eevi Seppänen

Ryhmän tavoitteena on hiihdon perustaitojen oppiminen ja ylläpitäminen sekä liikkuminen höntsämielellä. Kuntoilutavoitteena voisi olla esim. nuoren osallistuminen Finlandia-hiihtoon nuorten (alle 16 v.) 20 km V hiihtoon ja siinä maaliin pääseminen. Ryhmäläiset voivat halutessaan osallistua myös seuran omiin sarjahiihtokisoihin (4 kpl).

Harjoitukset

Tiistaisin ja torstaisin kello 18.30-19.30.

Kokoontuminen Lahden urheilukeskuksessa, Siiri Rantasen patsaalla (ellei ohjelmassa toisin mainita).

Nuorten harrastehiihtokoulu käynnistynyt 3.9.2019. Liittyä voit ryhmään myös kauden aikana.

Aiemmat hiihtokoululaiset ja uudet innokkaat hiihtäjät, tervetuloa mukaan!

Muuta

Pakkasraja hiihtokoulussa on -15 astetta.

HUOM! Sauvat mukaan jo syksyn harjoituksiin.

Hiihtokoulun maksut kaudella 2019-2020

Jäsenmaksu: alle 16 v: 20 €, perhejäsenmaksu (kaksi aikuista ja alaikäiset lapset): 70 €

Toimintamaksu 190 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi) 2 x viikossa, sisältää valmennuksen, harrastevakuutus SkiPassin. liikuntapaikkamaksut ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 € (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

Toimintamaksu 130 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi), sisältää valmennuksen, harrastevakuutus SkiPassin, liikuntapaikkamaksut ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 € (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

· Katso myös tietoja LHS:n laskutuksesta

Ryhmävastaava