Nuorten harrastehiihtokoulu

Harrastehiihtokoulu 12-16 vuotiaille.

Vastuuohjaaja:Teemu Kivistö,045 12722721 teemuviljami@gmail.com
Ohjaajat: Eevi Seppänen

Ryhmän tavoitteena hiihdon perustaitojen oppiminen ja ylläpitäminen sekä liikkuminen höntsämielellä. Kuntoilutavoitteena voisi olla esim. osallistuminen Finlandia-hiihdon nuorten (alle 16v) 20 km V hiihtoon ja siinä maaliin pääseminen. Ryhmäläiset voivat halutessaan osallistua seuran omiin sarjahiihtokisoihin (4 kpl).

Harjoitukset

Tiistaisin kello 18.30-19.30.

Kokoontuminen Lahden urheilukeskuksessa, Siiri Rantasen patsaalla.

Lataa Nuorten harrastehiihtokoulun tiedote PDF-tiedostona »

Hiihtokoulun ohjelma 2018-2019

Katso Nuorten harrastehiihtokoulun ohjelma täältä »

Muuta

Pakkasraja hiihtokoulussa on -15 astetta.

HUOM! Sauvat mukaan jo syksyn harjoituksiin.

Kaikki nuoret hiihtäjät, tervetuloa mukaan!

Hiihtokoulun maksut kaudella 2018-2017

Jäsenmaksu: alle 16 v: 20 €, perhejäsenmaksu (kaksi aikuista ja alaikäiset lapset): 70 €

Toimintamaksu 130 €
Koko toimintajakso (sekä syys- että kevätkausi), sisältää valmennuksen, harrastevakuutus SkiPassin. liikuntapaikkamaksut ja tarvikepaketin. Sisaralennus 10 euroa (ensimmäisen sisaruksen jälkeen) saman perheen lapsille.

Jukka Mäiseli
jukka.maiseli (at) lhs.fi