noname_logo_musta.jpg
maastohiihdon seura-asut

SEURAN KESÄASUT 2019

LHS seura-asu mallisto - Kesä 2019

Vaatteiden tilaus ja maksut, hinnat näet verkkokaupasta, kun olet rekisteröitynyt:

Seuran koodi on: 00028LHS

1.  Luo ENSIN oma tili seuraamalla ohjeita (tämä pitää JOKAISEN erikseen tehdä ensimmäisellä kerralla (KOODI on 00028LHS) ja ottaa n. 20 sekuntia)
2. Kun on oma tili luotu, niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla (mikä on siis  00028LHS) -> syöttää siis sekä oman käyttäjätunnuksen, oman salasanan sekä seuran salasanakoodin
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee  ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja. Eli, henkilöllä on oma tili mistä näkee omia tietoja, tilaushistoriikin etc. milloin vain,  mutta pystyy vain tilaamaan avoinna olevasta clubshopista.
4.  Siinä ylhäällä kun klikkaa ”TUOTTEET” niin pääsee eteenpäin. Klikkaa siitä niin pääset seuran clubshoppiin. Siinä sitten valitsee tuotteen, koon ja määrän ja OSTOSKORIIN. Sitten valitsee joko ”jatka ostosten tekemistä” tai kun kaikki halutut tuotteet on lisätty, niin klikkaa ”Proceed to checkout”.
5. Tämän jälkeen aukeaa valikko, mistä mennään vähitellen maksuun
6. Kun on päässyt maksuun (kts. ”OSTA” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna -lasku, verkkomaksu tai luottokortilla.
7. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tilaus ei mene läpi, jos ei maksa. TÄMÄ ON SIIS OLEELLINEN TIETO. ELI PITÄÄ MAKSAA, ETTÄ TILAUS REKISTERÖITYY.

Verkkokauppa SULKEUTUU 10.4 klo 23.59.

KESÄASUJEN SOVITUS JA HYPISTELYMAHDOLLISUUS maastohiihdon päättäjäisten yhteydessä tiistai 9.4. Salpausselän yläasteella n. klo 17-20!

--------------

LHS seura-asu mallisto - Talvi