Karpalon toiminta

Karpalon ryhmän harjoitukset

Karpalon toiminta on kesätauolla 13.7. saakka, jonka jälkeen palataan normaaliin harjoitusrytmiin.
14.7. alkaen harjoitukset pyörivät Karpalon porukalle alla olevan aikataulun mukaisesti.

Harjoituksia on Karpalossa niin kesällä kuin talvellakin 3-4 kertaa viikossa, mutta jokainen valita itselleen sopivan määrän osallistua. Harjoitteluun kuuluu mäkihyppyä, hiihtoa, telinevoimistelua, pelejä, leikkejä. Toiminta on monipuolista liikuntaa, mikä kehittää taitoja niin mäessä kuin muissakin lajeissa. Tavoitteena on monipuolinen kehonhallinta, mikä on mäkihyppääjälle tärkeää.

Hyppäämään pääsee myös kesällä, koska Lahden kaikki seitsemän hyppyrimäkeä ovat muovitettuja. Lahden Urheilukeskuksen pienin kesäharjoittelumäki, K6-mäki soveltuu Mäkikotka-koulun juuri aloittaneille ja ryhmän nuorimmille mäkikotkille.

Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki kokeilemaan hienoa lajia, mutta suosittelemme osallistumista Tuiskun MÄKIKOTKA -kouluun. Mäkikoulun 10 harjoituskerran jälkeen on helppo jatkaa viikkoharjoituksissa jo harrastaneiden mukana.

Mäki-yhdistetyn harjoitukset Karpalossa

Karpalon juniorit, alle 15-vuotiaat

Maanantaisin taitoharjoitus
klo 18.00-19.30 K25 & K38 hyppääjille

Tiistaisin ja keskiviikkoisin mäkiharjoitus
klo 18-19.30 K6, K15, K25 & K38

Sunnuntaisin mäkiharjoitus
klo 18.00-19.30 K6, K15, K25 & K38

Maanantain taitoharjoitukseen ovat tervetulleita kaikki vuonna 2010 syntyneet ja vanhemmat, vaikka mäkikoko olisikin vielä pienempi.

Olemme myös julkaisseet kuvauksen mäkihyppääjän polusta, tutustu linkistä Lahden Hiihtoseuran kokonaisuuteen!

Pienimmille pikkukotkille 1-2 mäkiharjoitusta ja 1 oheisharjoitus riittää mainiosti.

Kaikki välineet (sukset, monot, puvut, kypärät) ovat lainattavissa seuralta, mutta ota mukaan omat hanskat!
Tutustuminen lajiin maksutonta kahden (2) ensimmäisen viikon ajan.

Uusille kotkanpoikasille!
Ilmoittaudu
mukaan lomakkeella http://www.lahdenhiihtoseura.fi/jaostot/makihyppy-yhdistetty/makikoulu/ilmoittaudu/
Näin saamme yhteystiedot talteen ja viestintä toimii nopeastikin muuttuvissa tilanteissa!

Huomaathan, että osallistuessasi harjoituksiin (myös maksuttomalla kokeilujaksolla) sinulla tulee olla riittävä vakuutusturva. Lajin kattava vakuutus on lunastettavissa Hiihtoliiton kautta, katso lisätiedot www.hiihtoliitto.fi/lisenssit

Tervetuloa kokeilemaan mäkihyppyä iloiseen porukkaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kaavakkeen kautta tai voit myös tulla paikan päälle tutustumaan toimintaan.

Mäkikoulumaksut

• Jäsenmaksu 20€
  • Toimintamaksu
    • noin 3-5 kertaa viikossaharjoittelevilta 50€/kk (11 kk)