Karpalon toiminta

Karpalon ryhmän harjoitukset

Harjoituksia on Karpalossa niin kesällä kuin talvellakin 3-4 kertaa viikossa (alla harjoitusajankohdat listattuna), mutta jokainen valita itselleen sopivan määrän osallistua. Harjoitteluun kuuluu mäkihyppyä, hiihtoa, telinevoimistelua, pelejä, leikkejä. Toiminta on monipuolista liikuntaa, mikä kehittää taitoja niin mäessä kuin muissakin lajeissa. Tavoitteena on monipuolinen kehonhallinta, mikä on mäkihyppääjälle tärkeää.

Hyppäämään pääsee myös kesällä, koska Lahden kaikki seitsemän hyppyrimäkeä ovat muovitettuja. Lahden Urheilukeskuksen pienin kesäharjoittelumäki, K6-mäki soveltuu Mäkikotka-koulun juuri aloittaneille ja ryhmän nuorimmille mäkikotkille.

Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki kokeilemaan hienoa lajia, mutta suosittelemme osallistumista Tuiskun MÄKIKOTKA -kouluun. Mäkikoulun 10 harjoituskerran jälkeen on helppo jatkaa viikkoharjoituksissa jo harrastaneiden mukana.

Mäki-yhdistetyn harjoitukset Karpalossa kesäkaudella 2018

Karpalon juniorit, alle 15-vuotiaat

Mäkihyppyharjoitukset (yhteisessä lämmittelyssä koordinaatiota/kehonhallintaa/pelejä) (KESÄTAUKO 25.6. – 15.7.2018)

Harjoitukset 12.8. saakka (valitse paras aika)

MAANANTAI
* voiman alkeet (10v. >) klo 18:00-19:30

TIISTAI ja KESKIVIIKKO (hyppyharjoitus)
*mäkiharjoitus klo 09:00-10:30 (vain heinäkuun viimeisellä viikolla)
*mäkiharjoitus klo 18:00-19:30

TORSTAI
*mäkiharjoitus klo 09:00-10:30 (vain heinäkuun viimeisellä viikolla)
*oheisharjoitus klo 18:00-19:00

SUNNUNTAI (hyppyharjoitus)
*mäkiharjoitus klo 18:00-19:30

Kaikki välineet (sukset, monot, puvut, kypärät) ovat lainattavissa seuralta, mutta ota mukaan omat hanskat!
Tutustuminen lajiin maksutonta ensimmäisen kuukauden ajan.

Helleraja +30 astetta. Eli mittarin näyttäessä +30, harjoitukset peruttu.

Uusille kotkanpoikasille!
Ilmoittaudu
mukaan lomakkeella http://www.lahdenhiihtoseura.fi/jaostot/makihyppy-yhdistetty/makikoulu/ilmoittaudu/
Näin saamme yhteystiedot talteen ja viestintä toimii nopeastikin muuttuvissa tilanteissa!

Huomaathan, että osallistuessasi harjoituksiin (myös maksuttomalla kokeilujaksolla) sinulla tulee olla riittävä vakuutusturva. Lajin kattava vakuutus on lunastettavissa Hiihtoliiton kautta, katso lisätiedot www.hiihtoliitto.fi/lisenssit
HOX! Uusi lisenssikausi alkaa jo 1.6.2018!

Tervetuloa kokeilemaan mäkihyppyä iloiseen porukkaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kaavakkeen kautta tai voit myös tulla paikan päälle tutustumaan toimintaan.

Mäkikoulumaksut

• Jäsenmaksu 20€
  • Toimintamaksu 50€ / kk (toimintakuukausilta)

MiiaNarkki_hyppaaat_tornissa.jpg