Karpalon toiminta

Karpalon ryhmän harjoitukset

Harjoituksia on Karpalossa niin kesällä kuin talvellakin 3-4 kertaa viikossa (alla harjoitusajankohdat listattuna), mutta jokainen valita itselleen sopivan määrän osallistua. Harjoitteluun kuuluu mäkihyppyä, hiihtoa, telinevoimistelua, pelejä, leikkejä. Toiminta on monipuolista liikuntaa, mikä kehittää taitoja niin mäessä kuin muissakin lajeissa. Tavoitteena on monipuolinen kehonhallinta, mikä on mäkihyppääjälle tärkeää.

Hyppäämään pääsee myös kesällä, koska Lahden kaikki seitsemän hyppyrimäkeä ovat muovitettuja. Lahden Urheilukeskuksen pienin kesäharjoittelumäki, K6-mäki soveltuu Mäkikotka-koulun juuri aloittaneille ja ryhmän nuorimmille mäkikotkille.

Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki kokeilemaan hienoa lajia, mutta suosittelemme osallistumista Tuiskun MÄKIKOTKA -kouluun. Mäkikoulun 10 harjoituskerran jälkeen on helppo jatkaa viikkoharjoituksissa jo harrastaneiden mukana.

Mäki-yhdistetyn harjoitukset Karpalossa tauolla - voimisteluvuoro jatkuu

Karpalon juniorit, alle 15-vuotiaat

• Mäki- ja oheisharjoitukset kevättauolla 8.5. saakka
  • Perjantaisin oheis/telinevoimisteluharjoitus klo 19-20 (alle 12-vuotiaat) 20-21 (yli 12-vuotiaat) Mustankallion tunnelin telinevoimistelusalissa

Oheisharjoitukset jatkuvat 9.5. keskiviikkona. Mäkiharjoituksiin siirrytään niin pian, kun Karpalon mäet saadaan kesähyppykuntoon, todennäköisesti toukokuun puolivälin jälkeen. Ilmoitamme kevään ja kesän harjoitusajat tällä sivulla niiden varmistuttua (alustavasti ti, ke, to illat ja su ip/ilta).

Kaikki välineet lainattavissa seuralta. Tutustuminen lajiin maksutonta ensimmäisen kuukauden ajan.

Huomaathan, että osallistuessasi harjoituksiin (myös maksuttomalla kokeilujaksolla) sinulla tulee olla riittävä vakuutusturva. Lajin kattava vakuutus on lunastettavissa Hiihtoliiton kautta, katso lisätiedot www.hiihtoliitto.fi/lisenssit

Tervetuloa kokeilemaan mäkihyppyä iloiseen porukkaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kaavakkeen kautta tai voit myös tulla paikan päälle tutustumaan toimintaan.

Mäkikoulumaksut

• Jäsenmaksu 20€
  • Toimintamaksu 50€ / kk (toimintakuukausilta)