Navigaatio

logo-lhs_mtk-100px.gif

Mäkituomarikerho

 

11.10.2018

PUHEENJOHTAJAN TERVEISET

Pitkä ja poikkeuksellisen lämmin kesä on jäänyt taakse ja olemme jo polkaisseet kerhomme järjestyksessään 70. toimintakauden käyntiin nuorten SM-kisoilla elokuun puolivälissä. Tätä kirjoittaessani valmistaudumme tulevan viikonlopun perinteiseen LHS:n junnuleiriin ja lei-rikilpailuun ja syksyn muovimäkikauden meillä Lahdessa päättää lokakuun 6. ja 7. päivä ki-sattavat yleisen sarjan SM-kisat sekä yhdistetyssä että erikoismäessä. Tuossa yhteydessä ki-sataan myös elokuussa osanottajapulan takia perutut nuorten yhdistetyn sarjat.

Alkaneen kauden lumilla saamme jälleen näyttää osaamistamme kansainvälisten suurtapah-tumien järjestäjinä pohjoismaisten hiihtolajien nuorten MM-kilpailujen siirryttyä Vuokatista tänne meille Lahteen. Salpausselän kisat seuraavat ohjelmassamme pari viikkoa nuorten MM-kisojen jälkeen, Seefeldin MM-kisojen takia poikkeuksellisen aikaisin, 8.-10. helmi-kuuta. Talven kilpailukauden Lahdessa tulee päättämään maaliskuun alkupuolella järjestet-tävät Hopeasompa- ja junioricup-finaaliviikonloppu.

Edellä mainittujen suurtapahtumien lisäksi haluaisin meidän kerhona kantavan kortemme lajiemme, etenkin yhdistetyn ja varmasti sen vanavedessä myös mäkihypyssä uuden kotimai-sen päävalmentajan johdolla alkavan hyvän nousujohteisen suunnan vahvistamiseen. Par-haiten uskon tukevamme tuota suuntausta järjestämällä urheilijoita motivoivia laadukkaita kilpailuja monilla eri tasoilla. Karpalossa teimmekin jo kesällä mielestäni hyvää työtä, jota pyrimme jatkamaan viikkokisojen muodossa myös talven lumilla. Myös isoilla mäillä elvy-tämme kilpailutoimintaa tulevalla kaudella ja pyrimme näin vastaamaan urheilijoiden ja val-mentajien toiveisiin kotimaan kisojen lisäämisestä.

Kotoisten kisojen järjestelyihin vapautuu meille aikaa ja voimavaroja junioricupin kilpailu-kalenterin supistuessa edelliskauden mittavasta yhdeksästä viikonlopusta ja yhdestätoista osakilpailusta kuuteen. Toivottavasti meillä ja kaikilla muillakin mäkipaikkakunnilla löyde-tään monipuolisesti keinoja hyödyntää näitä vapautuvia viikonloppuja lajitoiminnan kehit-tämiseen.

Toivotan Teille kaikille antoisaa ja menestyksekästä kautta 2018-19.

Nähdään taas mäellä.

 

Jouni Forsström

puheenjohtaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.