logo-lhs_mtk-100px.gif

Mäkituomarikerho

11.5.2020

PUHEENJOHTAJAN TERVEISET

Koronaviruksen aiheuttaman kokoontumiskiellon takia ja poikkeusaikojen hengessä myös Lahden Hiihtoseuran mäkituomarikerhon kevätkokous pidettiin perjantaina 8. toukokuuta Microsoft Teams kokouksena. Saimme kokoukseen mukavasti lähes saman verran osallistujia, kuin normaalistikin kokouksiimme, eikä järjestely siis ollut turha.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat joihin lukeutuu myös toimihenkilöiden valinnat. Toiminnantarkastajana jatkaa Antti Uimonen, varallaan Erkki Solkio. Kerhon ja samalla sen johtokunnan puheenjohtajana jatkaa myös seuraavan kaksivuotiskauden Jouni Forsström. Johtokunnan kokoonpano säilyi muutenkin ennallaan erovuoroisten jäsenten ilmoitettua olevansa käytettävissä jatkokaudelle, eikä tehtäviin ollut uusia ehdokkaita.

Lukaise huhtikuun jäsentiedote tästä

Jouni Forsström