logo-lhs_mtk-100px.gif

Mäkituomarikerho

18.10.2016

PUHEENJOHTAJAN TERVEISET

Olemme jälleen uuden, tällä kertaa kerhomme järjestyksessään 68. toimintakauden alkumetreillä. Muovimäissä avasimme kilpailukauden kaksipäiväisillä kansallisilla kilpailuilla 13.- 14. elokuuta HS100 ”keskarissamme” ja jatkoa seuraa nyt syyskuun 24. ja 25. päivinä, saatuamme taas kerran järjestettäväksemme sekä mäkihypyn, että yhdistetyn kesä SM – kilpailut.

Alkavaa kautta värittävät luonnollisestikin voimallisimmin talvella täällä Lahdessa historiallisesti jo seitsemättä kertaa järjestettävät pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskisat. Paitsi että tuo helmi-maaliskuinen, lähes kaksiviikkoinen rupeama tulee työllistämään kerhomme jäsenistöä, karsinnat mukaan lukien kaikkiaan kahdentoista mäkihypyn ja yhdistetyn mäkikilpailutapahtuman lisäksi myös moninaisten valmistelu- ja oheistehtävien muodossa, tulevat juhlakisat varmasti myös antamaan meille paljon ja jättämään mieliimme monia ikimuistoisia hetkiä. Haluankin omalta osaltani muistuttaa Teitä, arvon tuomarikollegat että vaikka kisat kisat kestävät lähes kaksi viikkoa ja mäisssä, kuten laduillakin kilpailutapahtumia on lähes joka päivä tuon ajan, hyvällä asenteella ja hymyssä suin sekä Teidän rautaisella ammattitaidollanne ja kokemuksellanne järjestämme kisat niin, että ne jäävät ikimuistoisina myös urheilijoiden heidän tukijoukkojensa sekä suuren yleisön mieleen kaikkien aikojen juhlakisoina sekä lahtelaisen ja suomalaisen kisajärjestelytaidon näytteenä.

Kansallisellakin tasolla tulee Lahdessa tapahtumaan tulevana talvena. Vielä vahvistamattoman kilpailukalenterin mukaan saamme järjestettäväksemme tammikuun puolivälissä sekä junioreiden minisalppuri-/ Lidl-cupin osakilpailun että nuorten SM-kilpailut. Näiden lisäksi pyrimme pitämään junioreille yllä aktiivista kilpailutoimintaa seuran viikkokilpailujen muodossa.

Oma miehemme Asko Aalto on aloittanut kesällä Suomen Hiihtoliiton mäkituomarikerhon puheenjohtajana Teppo Niemisen jätettyä tuon pestin. Askon tilalle Lahden Hiihtoseuran mäkituomarikerhon johtokunnan jäseneksi keväällä valittu Aino Marttinen taasen on saanut vastuualueekseen kerhomme jäsenrekisterin ylläpitämisen sekä yhdessä Mika Jukkaran kanssa tämänkin jäsentiedotteen koostamisen.

Myös emoseuran sisällä on tapahtunut muutamia henkilömuutoksia. Keväällä mäki-yhdistetyn jaosto sai uuden puheenjohtajan, kun Matti Tiira otti vetovastuun jaostossa Pekka Tervahartialan jälkeen ja nyt syyskuun alusta Tony Kilposen lähdettyä seuran toiminnanjohtajan paikalta on hänen tilalleen toiminnanjohtajaksi astunut Hiihtoseuran johtokunnan jäsen ja varapuheenjohtaja Erkki Raita. Seuran toimistosihteerinä on 15.8. aloittanut Riikka Reponen.

Haluan omasta ja kerhomme puolesta kiittää Teppoa SHL:n mäkituomarikerhon ja Tonya Lahden Hiihtoseuran hyväksi antamistaan panostuksista sekä toivottaa kaikille edellä mainituille onnea ja menestystä uusien tehtäviensä hoidossa.

Onnea ja menestystä myös aivan jokaiselle Teistä tehtävissänne hienon harrastuksemme parissa tulevalla kaudella. Nautitaan ja viihdytään yhdessä.

Nähdään taas mäellä.

Jouni Forsström