logo-lhs_mtk-100px.gif

SUOMEN HIIHTOLIITTO RY:N MÄKITUOMARIKERHON SYYSKOKOUS JA NEUVOTTELUPÄIVÄ

SHL:n mäkituomarikerhon vuosikokous ja neuvottelupäivät järjestetään Lahdessa 29.10 klo 13.00 – 19.00 (lounas ennen kokousta klo 11.30) ja sunnuntaina 30.10.2016 klo 9.00 – 13.00. Kokouspaikkana ravintola Voiton auditorio. Lisää tietoa neuvottelupäivistä SHL:n mäkituomarikerhon piakkoin julkaistavassa jäsentiedotteessa.

KOULUTUSTA

Mäkituomarikerho tulee järjestämään valtakunnallisen mäkituomarikurssin lauantaina 12.11.2016 klo 9.00-16.00 seuran kokoustiloissa. Tulospalvelukurssi järjestetään seuran kokoustiloissa tiistaina 8.11.2016 klo. 18.00 alkaen. Ilmoittautumiset kursseille 04.11.2016 mennessä kouluttajallemme Pekka Tervahartialalle p.tervahartiala (at) gmail.com tai 040 – 030 30 44.

JÄSENTIEDOT

Osoite-, puhelin-, sähköposti- tai muut yhteystietomuutokset tulee ilmoittaa kerhomme jäsenrekisterin ylläpitäjälle, Aino Marttiselle. Näin varmistamme, että informaatio kulkee jäsenillemme. Tämän jäsentiedotteen liitteenä, kannatusmaksu-pankkisiirron ohessa on yhteystietojen päivityslomake, joka tulee palauttaa, mikäli yhteystiedoissanne on tapahtunut muutoksia tai niissä on puutteita.

KANNATUSMAKSUT

Kannatusmaksu on kerhon ainoa säännöllinen tulonlähde. Kaudella 2016-2017 kannatusmaksu on 15 €. Kannatusmaksun voi maksaa oheisella laskulla tai verkkopankissa oheisilla tiedoilla:

Saaja: LHS:n Mäkituomarikerho
Tilille: FI 08 15193000112447

Muista käyttää viitenumeroa, jotta voimme kohdentaa kannatusmaksun juuri sinulle.

SÄÄNTÖUUDISTUS KAUDELLE 2016-17

Kesä GP:n yksi tarkoituksista on mahdollistaa uusien sääntömuutosten käytännön testaus ennen varsinaisen Maailman Cupin alkua. Kesä GP:n jälkeen on tällöin helppoa tehdä päätöksiä sääntöjen toimivuudesta ja niiden käyttöönotosta Maailman Cupiin.

Ehdotetut sääntömuutokset tuodaan käsiteltäväksi FIS:n Mäkikomitealle keväällä ja tällöin päätetään niiden käyttöönotosta Kesä GP kilpailuissa. Mikäli sääntömuutokset todetaan hyviksi ja toimiviksi tekee FIS:n Mäkikomitea päätöksen syyskokouksessaan niiden käyttöönotosta varsinaisessa Maailman Cupissa talvikaudella.

Tulevalle kaudelle ollaan ehdottamassa seuraavia muutoksia itse hyppypukuun sekä alusasuun:

• Hyppypuvun sisäpuolella, juuri urheilijan lonkkaluiden yläpuolella, tulee olla venymätön nauha horisontaalisesti koko puvun ympäri vetoketjusta vetoketjuun. Tämän nauhan tulee olla 2 – 4 cm leveä ja maksimissaan 2 mm paksu. Tästä puvun kohdasta, nauhan yli mitattu ympärysmitta ei saa ylittää vastaavasta kohdasta mitattua kehon mittaa maksimissaan 3 cm toleranssilla, vaikka pukua on venytetty.
  • Alusasu on oltava vetoketjulla suljettava. Vetoketjun tulee sijaita pystysuuntaisesti keskellä alusasun etuosaa.Vetoketju saa yltää enintään haarasaumaan. Haarasauman ja vetoketjun alimman osan välinen mitta saa olla maksimissaan 10 cm.
  • Yhdistetyn Kesä GP:ssä testataan: Alusasun lahkeet on katkaistava polven yläpuolelta. Lahkeen sauman on oltava samaa materiaalia alusasun kanssa (ei tiukempi).

Näitä sääntöjä siis testataan Kesä GP:ssä ja johtopäätösten jälkeen niiden käyttöönotosta talvikaudeksi päättää FIS:n Mäkikomitea syyskokouksensa yhteydessä. Huomioitavaa myös on, että sääntöehdotukset saatetaan hyväksyä muutoksilla. Esimerkiksi puvun sisäpuolisen nauhan maksimi toleranssiin voi tulla muutoksia. Nämä tulemme saamaan selville lokakuun alussa.