Navigaatio

logo-lhs_mtk-100px.gif

Ajankohtaista

SUOMEN HIIHTOLIITTO RY:N MÄKITUOMARIKERHON SYYSKOKOUS JA NEUVOTTELUPÄIVÄ

SHL:n mäkituomarikerhon vuosikokous ja neuvottelupäivät järjestetään Lahdessa 29.10 klo 13.00 – 19.00 (lounas ennen kokousta klo 11.30) ja sunnuntaina 30.10.2016 klo 9.00 – 13.00. Kokouspaikkana ravintola Voiton auditorio. Lisää tietoa neuvottelupäivistä SHL:n mäkituomarikerhon piakkoin julkaistavassa jäsentiedotteessa.

KOULUTUSTA

Mäkituomarikerho tulee järjestämään valtakunnallisen mäkituomarikurssin lauantaina 12.11.2016 klo 9.00-16.00 seuran kokoustiloissa. Tulospalvelukurssi järjestetään seuran kokoustiloissa tiistaina 8.11.2016 klo. 18.00 alkaen. Ilmoittautumiset kursseille 04.11.2016 mennessä kouluttajallemme Pekka Tervahartialalle p.tervahartiala (at) gmail.com tai 040 – 030 30 44.

JÄSENTIEDOT

Osoite-, puhelin-, sähköposti- tai muut yhteystietomuutokset tulee ilmoittaa kerhomme jäsenrekisterin ylläpitäjälle, Aino Marttiselle. Näin varmistamme, että informaatio kulkee jäsenillemme. Tämän jäsentiedotteen liitteenä, kannatusmaksu-pankkisiirron ohessa on yhteystietojen päivityslomake, joka tulee palauttaa, mikäli yhteystiedoissanne on tapahtunut muutoksia tai niissä on puutteita.

KANNATUSMAKSUT

Kannatusmaksu on kerhon ainoa säännöllinen tulonlähde. Kaudella 2016-2017 kannatusmaksu on 15 €. Kannatusmaksun voi maksaa oheisella laskulla tai verkkopankissa oheisilla tiedoilla:

Saaja: LHS:n Mäkituomarikerho
Tilille: FI 08 15193000112447

Muista käyttää viitenumeroa, jotta voimme kohdentaa kannatusmaksun juuri sinulle.

SÄÄNTÖUUDISTUS KAUDELLE 2016-17

Kesä GP:n yksi tarkoituksista on mahdollistaa uusien sääntömuutosten käytännön testaus ennen varsinaisen Maailman Cupin alkua. Kesä GP:n jälkeen on tällöin helppoa tehdä päätöksiä sääntöjen toimivuudesta ja niiden käyttöönotosta Maailman Cupiin.

Ehdotetut sääntömuutokset tuodaan käsiteltäväksi FIS:n Mäkikomitealle keväällä ja tällöin päätetään niiden käyttöönotosta Kesä GP kilpailuissa. Mikäli sääntömuutokset todetaan hyviksi ja toimiviksi tekee FIS:n Mäkikomitea päätöksen syyskokouksessaan niiden käyttöönotosta varsinaisessa Maailman Cupissa talvikaudella.

Tulevalle kaudelle ollaan ehdottamassa seuraavia muutoksia itse hyppypukuun sekä alusasuun:

  • Hyppypuvun sisäpuolella, juuri urheilijan lonkkaluiden yläpuolella, tulee olla venymätön nauha horisontaalisesti koko puvun ympäri vetoketjusta vetoketjuun. Tämän nauhan tulee olla 2 – 4 cm leveä ja maksimissaan 2 mm paksu. Tästä puvun kohdasta, nauhan yli mitattu ympärysmitta ei saa ylittää vastaavasta kohdasta mitattua kehon mittaa maksimissaan 3 cm toleranssilla, vaikka pukua on venytetty.
  • Alusasu on oltava vetoketjulla suljettava. Vetoketjun tulee sijaita pystysuuntaisesti keskellä alusasun etuosaa.Vetoketju saa yltää enintään haarasaumaan. Haarasauman ja vetoketjun alimman osan välinen mitta saa olla maksimissaan 10 cm.
  • Yhdistetyn Kesä GP:ssä testataan: Alusasun lahkeet on katkaistava polven yläpuolelta. Lahkeen sauman on oltava samaa materiaalia alusasun kanssa (ei tiukempi).

Näitä sääntöjä siis testataan Kesä GP:ssä ja johtopäätösten jälkeen niiden käyttöönotosta talvikaudeksi päättää FIS:n Mäkikomitea syyskokouksensa yhteydessä. Huomioitavaa myös on, että sääntöehdotukset saatetaan hyväksyä muutoksilla. Esimerkiksi puvun sisäpuolisen nauhan maksimi toleranssiin voi tulla muutoksia. Nämä tulemme saamaan selville lokakuun alussa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.