Veteraaniosasto

Yleistä

Osasto toimii kuten aikaisemminkin LHS:n sääntöjen edellyttämänä alaosastona. Pyritään saamaan mukaan nuorempia veteraanijäseniä aktiiviseen toimintaan.

Organisaatio

Osaston johtokuntaan kuuluu puheenjohtaja, 6 jäsentä sekä 1 asiantuntijajäsen. Kokouksia pidetään puheenjohtajan kutsusta kerran kuukaudessa ja tarvittaessa useammin, ei kuitenkaan kesäkuukausia (kesä – elo). Vuosikokous on toukokuun aikana ennen seuran vuosikokousta.

Osaston johtokunta yllä pitää jäsenkortistoa ja hoitaa jäsenistölle tiedottamisen vähintään kaksi kertaa vuodessa kevät- ja syystiedotteen muodossa. Lisäksi johtokunta toimii osaston edustajana, sen tarkoitusperien ajajana ja päätösten toteuttajana sekä vastaa yleisesti osaston asioiden hoidosta. Myös osanotto-, onnittelu- sekä tervehdyskäynnit sairaaloissa ja kodeissa kuuluvat johtokunnan tehtäviin.

Ajankohtaisista asioista neuvotellaan ja avustetaan esim. ryhmäjohtajien kanssa tarpeen mukaan. Osaston liputusryhmä hoitaa liputuksen seuran järjestämissä eri tilaisuuksissa. Osasto voi toimia muiden urheiluseurojen ja yhteisöjen apuna vastaavissa tehtävissä.