Hiihtojaoston seura-asut

noname_logo_musta.jpg

1. Siirry nonamen verkkokauppaan sivulle https://clubshop.nonamesport.com/fi/
  2. Luo oma henkilökohtainen tili verkkokauppaan sivun ohjeiden mukaisesti. Lisää omat tietosi ja kopioi KOODI kenttään tunnus 00056LHS – Klikkaa lopuksi Tallenna (tarvitset koodia myös jos kirjaudut palveluun uudelleen).
  3. Nyt voit yläpalkista siirtyä kohtaan TUOTTEET, josta löydät seura-asut. Yläpalkista löydät myös muita toimintoja, kuten tilisi asetukset ja historian.
  4. Valitse verkkokaupasta haluamasi tuotteet ja kappalemäärät.
  5. Siirry Ostoskoriin, siirry kassalle (Proceed to checkout) ja täytä pyydetyt tiedot. Huom. Tuotteet toimitetaan seuralle, eikä antamaasi osoitteeseen.
  6. Valitse maksutapa. Maksuvaihtoehtoina ovat yleisimmät verkkopankit, luottokortti tai Klarna -lasku.
  7. Huom! On tärkeää saattaa verkkokaupan tilaus loppuun asti, sillä muuten tilaus ei rekisteröidy osaltasi.
  8. Huom! Verkkokauppa SULKEUTUU 13.9.2020 klo 23:59. Tämän jälkeen tuotteita ei voi enää tilata. Verkkokaupan sulkeutumisen jälkeen tuotteet valmistetaan ja lähetetään seuralle. Seura toimittaa tuotteet edelleen ostajille sovitusti.

Katso mallisto tästä

lhsasu-winter-20.jpg