LHS Jäsenyys

Jäsenmaksut

• Aikuisten jäsenmaksu 30 euroa
  • Nuorten jäsenmaksu 20 euroa
    • Nuorten (16 v ja nuorempien) ikäraja määräytyy siten, että jäsenmaksukaudella alle 16 v sarjassa urheilevan jäsenmaksu on 20 EUR eli kaudella 2020 – 2021 vuonna 2005 tai sen jälkeen syntyneet.
  • Perhejäsenmaksu 70 euroa
    • Perhejäsenmaksu on tarkoitettu samassa taloudessa asuville (vanhemmat ja alaikäiset lapset)
  • Kannattajajäsenmaksu 200 euroa
  • Ainaisjäsenmaksu 500 euroa

Liittymällä jäseneksi tuet seuran toimintaa ja voit osallistua seuran toimintaan sekä saat käyttöösi jäsenedut.

Ohje jäsentilin käyttöön

Lataa tästä

Katso myClub palvelusta lisää ohjeita jäsenrekisterin käytöstä. Hyvää tietoa on mm. perheenjäsentilien seuraaminen pääkäyttäjätililtä tai jos käytät myClub jäsenrekisteriä jo muussa seurassa (jonka jäsen olet) ja miten voit yhdistää tilit samaan tunnukseen ja salasanaan. Katso MyClub ohjesivu

Jäseneksi liittyminen ja jäsentili

Aloita seuraan liittyminen täyttämällä tämä kaavake.

Mikäli olet jo jäsen ja olet unohtanut jäsentilisi salasanan, voit pyytää uutta salasanaa täältä.

Mikäli olet jo seuran jäsen, mutta et pysty asettamaan uutta salaa (esim. sposti osoite muuttunut) ota yhteyttä seuran toimistoon.

Tietosuojaseloste

Lue jäsenrekisterin tietosuojaseloste täältä.

Jäsenyyden maksaminen

Jäsenmaksu lähetetään jatkossa uuden jäsenrekisteripalvelun kautta. Saat jäsenlaskusi sähköpostitse ja se on myös ladattavissa omalta jäsentilistäsi.

Laskutus ja perintätoimet

Katso lisätietoja täältä

Jäsenkortti

Jäsenkortti on ladattavissa digitaalisesti seuran jäsenrekisteripalvelusta.

Jäsenyyden jatkuminen

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa. Jäsenille lähetetään kauden alkupuolella lasku sähköpostitse. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu, sinulla ei ole oikeutta osallistua seuran toimintaan, eikä sinulla ole äänioikeutta kokouksissa. Mikäli haluat erota seurasta tulee siitä ilmoittaa toimistolle.

kts. seuran toimintasäännöt