LHS Jäsenyys

Jäsenmaksut

• Aikuisten jäsenmaksu 30 euroa
  • Nuorten jäsenmaksu 20 euroa
    • Nuorten (16 v ja nuorempien) ikäraja määräytyy siten, että jäsenmaksukaudella alle 16 v sarjassa urheilevan jäsenmaksu on 20 EUR eli kaudella 2017 – 2018 vuonna 2002 tai sen jälkeen syntyneet, kaudella 2018 – 2019 vuonna 2003 syntyneet, jne.
      Tätä aiemmin syntyneet maksavat aikuisten jäsenmaksun.
  • Perhejäsenmaksu 70 euroa
    • Perhejäsenmaksu on tarkoitettu samassa taloudessa asuville (vanhemmat ja alaikäiset lapset)
  • Kannattajajäsenmaksu 200 euroa
  • Ainaisjäsenmaksu 500 euroa

Liittymällä jäseneksi tuet seuran toimintaa ja voit osallistua seuran toimintaan sekä saat käyttöösi jäsenedut.

Ohje jäsentilin käyttöön

Lataa tästä

Joulukuu 2017: Käyttäjätunnukset muuttuivat, tunnus on tästä eteenpäin antamasi sähköpostiosoite. Voit samalla hallita kaikkia myClub tilejäsi samalla tunnuksella (jos esimerkiksi toinen seura käyttää myös myClub rekisteriä). Lisätietoja MYCLUB ID:stä

Jäseneksi liittyminen ja jäsentili

Aloita seuraan liittyminen täyttämällä tämä kaavake.

Mikäli olet jo jäsen ja olet unohtanut jäsentilisi salasanan, voit pyytää uutta salasanaa täältä.

Mikäli olet jo seuran jäsen, mutta et pysty asettamaan uutta salaa (esim. sposti osoite muuttunut) ota yhteyttä seuran toimistoon.

Tietosuojaseloste

Lue jäsenrekisterin tietosuojaseloste täältä.

Jäsenyyden maksaminen

Jäsenmaksu lähetetään jatkossa uuden jäsenrekisteripalvelun kautta. Saat jäsenlaskusi sähköpostitse ja se on myös ladattavissa omalta jäsentilistäsi.

Jäsenkortti

Jäsenkortti on ladattavissa digitaalisesti seuran jäsenrekisteripalvelusta.

Jäsenyyden jatkuminen

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa. Jäsenille lähetetään kauden alkupuolella lasku sähköpostitse. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu, sinulla ei ole oikeutta osallistua seuran toimintaan, eikä sinulla ole äänioikeutta kokouksissa. Mikäli haluat erota seurasta tulee siitä ilmoittaa toimistolle.

kts. seuran toimintasäännöt