Navigaatio

LHS JÄSENYYS

Jäsenmaksut

  • Aikuisten jäsenmaksu 30 euroa
  • Nuorten jäsenmaksu 20 euroa
    • Nuorten (16v ja nuorempien) ikäraja määräytyy siten, että jäsenmaksukaudella alle 16v sarjassa urheilevan jäsenmaksu on 20 € (eli kaudella 2022 – 2023 vuonna 2006 tai sen jälkeen syntyneet).
  • Perhejäsenmaksu 70 euroa
    • Perhejäsenmaksu on tarkoitettu samassa taloudessa asuville (vanhemmat ja alaikäiset lapset)
  • Kannattajajäsenmaksu 200 euroa
  • Ainaisjäsenmaksu 500 euroa

Jäseneksi liittyminen ja jäsentili

Aloita seuraan liittyminen täyttämällä tämä kaavake. Liittymisen ohessa voit luoda myös myClub -tilin, joka tarvitaan mikäli haluat itse hallita jäsenyyttäsi (harjoitukset yms).

Mikäli olet jo jäsen ja olet unohtanut jäsentilisi salasanan, voit pyytää uutta salasanaa täältä.

Mikäli olet jo seuran jäsen, mutta et pysty asettamaan uutta salaa (esim. sposti osoite muuttunut) ota yhteyttä seuran toimistoon.

Katso myClub palvelusta lisää ohjeita jäsenrekisterin käytöstä. Hyvää tietoa on mm. perheenjäsentilien seuraaminen pääkäyttäjätililtä tai jos käytät myClub jäsenrekisteriä jo muussa seurassa (jonka jäsen olet) ja miten voit yhdistää tilit samaan tunnukseen ja salasanaan. Katso MyClub ohjesivu


Tietosuojaseloste

Lue jäsenrekisterin tietosuojaseloste täältä.


Jäsenyyden maksaminen

Jäsenmaksu lähetetään jatkossa jäsenrekisteripalvelun kautta. Saat jäsenlaskusi sähköpostitse tai suoraan verkkopankkiisi ja se on myös ladattavissa omalta jäsentilistäsi.


Laskutus ja perintätoimet

Katso lisätietoja täältä


 

Jäsenyyden jatkuminen

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa. Jäsenille lähetetään kauden alkupuolella lasku sähköpostitse. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu, sinulla ei ole oikeutta osallistua seuran toimintaan, eikä sinulla ole äänioikeutta kokouksissa. Mikäli haluat erota seurasta tulee siitä ilmoittaa toimistolle!

kts. seuran toimintasäännöt

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.