LHS Jäsenyys

Jäsenmaksut

• Aikuisten jäsenmaksu 30 euroa
  • Nuorten jäsenmaksu 20 euroa
    • Nuorten (16 v ja nuorempien) ikäraja määräytyy siten, että jäsenmaksukaudella alle 16 v sarjassa urheilevan jäsenmaksu on 20 EUR eli kaudella 2017 – 2018 vuonna 2002 tai sen jälkeen syntyneet, kaudella 2018 – 2019 vuonna 2003 syntyneet, jne.
      Tätä aiemmin syntyneet maksavat aikuisten jäsenmaksun.
  • Perhejäsenmaksu 70 euroa
    • Perhejäsenmaksu on tarkoitettu samassa taloudessa asuville (vanhemmat ja alaikäiset lapset)
  • Kannattajajäsenmaksu 200 euroa
  • Ainaisjäsenmaksu 500 euroa

Liittymällä jäseneksi tuet seuran toimintaa ja voit osallistua seuran toimintaan sekä saat käyttöösi jäsenedut.

Ohje jäsentilin käyttöön

Lataa tästä

korjaus sivulle 8: Jäsenyydet rekisterissä poistetaan lokakuun loppupuolella, mikäli jäsenmaksua ei ole siihen mennessä maksettu. Jäsenlaskut lähetetään lokakuun alussa (päivitys 28.9. odotamme vielä pankkipalvelun yhdistämistä jäsenrekisteriin).

Uudet jäsenet

Aloita seuraan liittyminen täyttämällä tämä kaavake.

Vanhat jäsenet

Saat tiedoissamme olevaan sähköpostiosoitteeseen aktivointilinkin (perjantaina 8.9.2018 klo 15), jolla pääset luomaan kirjautumistunnukset jäsenrekisteripalveluun. Jos et ole saanut aktivointilinkkiä, ole hyvä ja katso roskapostilaatikkosi. Voi olla, että tiedoissamme oleva sähköpostiosoite on myös väärä. Täytä tämä kaavake ja valitse lisäksi kohta, jossa kerrot olevasi seuran jo jäsen aikaisemmin. Ongelmatilanteissa ota yhteys seuran toimistoon.

Jäsenrekisteri toimii jatkossa osoitteessa https://lhs.myclub.fi/

Jäsenyyden maksaminen

Jäsenmaksu lähetetään jatkossa uuden jäsenrekisteripalvelun kautta. Saat jäsenlaskusi sähköpostitse ja se on myös ladattavissa omalta jäsentilistäsi.

Jäsenkortti

Jäsenkortti on ladattavissa digitaalisesti seuran jäsenrekisteripalvelusta.

Jäsenyyden jatkuminen

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa. Jäsenille lähetetään kauden alkupuolella lasku sähköpostitse. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu, sinulla ei ole oikeutta osallistua seuran toimintaan, eikä sinulla ole äänioikeutta kokouksissa. Mikäli haluat erota seurasta tulee siitä ilmoittaa toimistolle.

kts. seuran toimintasäännöt