Liity LHS:n jäseneksi

Täytä oheinen kaavake ja lähetämme sinulle sähköpostitse linkin jäsentilisi aktivoimiseksi. Tarkempia tietoja kysytään jäsentilin aktivoinnin yhteydessä.

Perhejäsenyys: Mikäli käytät hyväksesi LHS:n tarjoamaa perhejäsenyyttä, kirjoita "Lisätietoja" kenttään lisäksi perheenjäsentesi nimet (myös sukunimi jos eri). Jokaiselle perheenjäsenelle pitää luoda erikseen tili käyttämäämme jäsenrekisteripalveluun, lähetämme aktivointilinkit jokaisesta tilistä erikseen. Myöhemmässä vaiheessa voit liittää tilit yhden henkilön hallintaan niin halutessasi.

HUOM! Ilmoita tietosi tätä kautta vain, mikäli et ole saanut aktivointilinkkiä jäsentiliisi tai se ei enää toimi. Mikäli et muista tilisi salasanaa, pyydä uusi salasana myClubin sivulta. Muissa kysymyksissä ota yhteys seuran toimistoon.

?