* vaadittu tieto

Jäsenmaksut

• Aikuisten jäsenmaksu 30 euroa
  • Nuorten jäsenmaksu 20 euroa
    • Nuorten (16 v ja nuorempien) ikäraja määräytyy siten, että jäsenmaksukaudella alle 16 v sarjassa urheilevan jäsenmaksu on 20 EUR eli kaudella 2015 – 2016 vuonna 2000 tai sen jälkeen syntyneet, kaudella 2016 – 2017 vuonna 2001 syntyneet, jne.
      Tätä aiemmin syntyneet maksavat aikuisten jäsenmaksun.
  • Perhejäsenmaksu 70 euroa
    • Perhejäsenmaksu on tarkoitettu samassa taloudessa asuville (vanhemmat ja alaikäiset lapset)
  • Kannattajajäsenmaksu 200 euroa
  • Ainaisjäsenmaksu 500 euroa

Liittymällä jäseneksi tuet seuran toimintaa ja saat käyttöösi jäsenedut.

Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on ajantasalla tiedoissamme, sillä lasku jäsenmaksusta sekä jäsenkortti lähetetään sähköpostitse.

Liittyminen

Voit liittyä jäseneksi toimistollamme tai maksamalla verkkopankissa jäsenmaksun tilille:

Lahden Hiihtoseura, Helmi Säästöpankki Lahti.
FI 60 4212 0010 135750

Viestikohtaan: nimi, osoite, lajiryhmä, syntymäaika ja sähköpostiosoite. Mikäli kaikki tiedot eivät mahdu pankin viestikenttään, toivomme, että lähettäisit meille täydelliset tiedot sähköpostitse tai kaavakkeella.

Lähetämme jäsenkorttisi sähköpostitse.

Jäsenyyden jatkuminen

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa. Jäsenille lähetetään kauden alkupuolella lasku sähköpostitse.

Maksamalla laskun jäsenyytesi seurassa jatkuu. Tämän jälkeen lähetämme sinulle uuden jäsenkorttisi.

kts. seuran toimintasäännöt