24. Lasten Talviolympialaiset

Lahden Urheilukeskus - Salpausselänkatu 8 Lahti

Suomen suurin lasten hiihtotapahtuma lähestyy

20180121_111009.jpg

Kaikki kisailuun osallistuvat lapset saavat muistoksi mitalin ja kunniakirjan. Hiihtotyyli on vapaa ja osallistuminen maksutonta! Koko perheen tapahtuma Lahden Urheilukeskuksella järjestetään lauantaina 2.3.2019! Alueella on järjestetty kaikenlaista puuhaa - tutustu samalla Lahden Hiihtoseuran talvilajeihin.

Tapahtumatori aukeaa kello 10:00 ja hiihdot alkavat n. kello 11:00
klo 11.00 4 v. ja nuoremmat 100 m klo 11.20 5-6 v. 200 m klo 11.35 7 v. ja vanhemmat 350 m

Voitto-ravintolassa
lounasbuffet klo 11-14
aik. 10,50 €, lapset 6€.
Kahvila avoinna 10-14.
Hiihtomuseoon
on vapaa sisäänpääsy
ja avoimet
ovet.
Tapahtumatorilla
hernekeittoa, lettuja,
paistettuja muikkuja
ja makkaraa.
Suksiliikuntarastit
Kaikki seuran jaostot ovat edustettuina:
mäki, hiihto, alppi ja huippusuosittu
ampumahiihdon ECO -ammuntapiste.

Seuran Facebook -sivuilla julkaistaan kuvia tapahtumasta - käyhän tykkäämässä! www.facebook.com/lahdenhiihtoseura/

Lasten Talviolympialaiset pidetään poikkeuksellisesti maaliskuussa Nuorten MM-kisojen takia.

Tags:

Tarvitsemme ilmoittautuneiden tietoja, jotta voimme arvioida osallistujien määriä. Tämä on meille tärkeä tieto, ettei kukaan jää esim. ilman mitalia. Lisäksi sähköpostiosoitteesi lisätään Lasten Talviolympilaisten sähköpostilistalle, jotta voimme lähettää sinulle tapahtumaan liittyviä tietoja. Sähköpostilistalta voit erota halutessasi heti ensimmäisen kirjeen saatuasi.

Ilmoittaudu tästä:

Ilmoittajan tiedot