IlvesCUP ampumahiihto

Lisätietoja Ilvescupista: http://www.lahdenhiihtoseura.fi/jaostot/ampumahiihto/kilpailut/piirikunnalliset/

LHS järjestää Ilvescupin toisen osakilpailun 15.7. Kilpailulajina on rulla-ampumahiihto Hälvälän rullaradalla,  kilpailumuotona pika-ampumahiihto. Ilmoittautumiset otetaan vastaan mieluiten sähköpostilla 14.7. klo. 21 mennessä osoitteeseen ampumahiihto@lhs.fi. Rullasuksina käytetään omia suksia.

Huom. Hälvälässä olevat sosiaalitilat eivät ole ampumahiihtäjien käytössä PV:n asettamien korona-rajoitusten takia!

Kisatiedot:

Pvm: 15.7.

Paikka: Hälvälä
Järjestäjä: Lahden Hiihtoseura
Kilpailumuoto: Pikakilpailu, rulla-ampumahiihto, alle 11v ampumajuoksu
Kohdistus: 17:30-18:00
Kilpailu alkaa: n.18:15
Ilmoittautuminen: 14.7. klo. 21 mennessä osoitteeseen ampumahiihto@lhs.fi, paikan päällä 17:00 – 17:45
Osallistumismaksu: 7€, HAUK:n jäseniltä 5€, paikan päällä, varaathan tasarahan

Tags: