Järjestyksenvalvojan peruskurssi

24.01.2020 - Koko päivä

Tervetuloa Lahden Hiihtoseuran organisoimalle järjestyksenvalvojan peruskurssille. Kurssi järjestetään Lahdessa 24.-26.1.2020 ja 31.1.-2.2.2020.

Järjestyksenvalvojan peruskurssin kesto on 40 tuntia. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen.

Järjestyksenvalvojakurssin suorittamisen jälkeen saat koulutustodistuksen, jolla voi hakea järjestyksenvalvojakorttia poliisilta.

Lahden Hiihtoseura maksaa kurssimaksun, kun sitoudut kurssin jälkeen toimimaan seuran vapaaehtoistehtävissä esim. Salpausselän Kisaoissa kaksi kertaa neljän vuoden aikana.

(Normaalisti koulutus maksaa 250€/ henkilö.)

Kurssille ilmoittautumiset osoitteeseen pekka.kuisma@lhs.fi viimeistään perjantaihin 17.1.2020 mennessä.

Lisätietoja saat Pekka Kuismalta 040-130 3371.

LHS-logo.png

Tags: