Navigaatio

Päivitykset:

8.1.2021 12:00 - Aluekartta päivitetty, lähtönumeroiden ja palkintojen noutopaikat lisätty

7.1.2021 09:00 - Matkojen pituudet päivitetty

5.1.2021 15:11 - Aluekartta lisätty

5.1.2021 14:08 - Reittikartat lisätty

LAHTI KANSALLISET HIIHDOT, JÄRJESTETÄÄN SU 10.1.2021!

Lahden Urheilukeskus - Salpausselänkatu 8 Lahti

LAHTI KANSALLISET HIIHDOT,

10.1.2021, Lahden Urheilukeskus

Lisätietoja kilpailuista tulee tälle sivulle tulevien päivien aikana, Seuraathan tiiviisti niitä!

 

Nro 017      LAHTI KANSALLISET HIIHDOT, (P)

Lahden Urheilukeskus

Osoite: Salpausselänkatu 8, 15110 LAHTI

Ajankohta: Sunnuntaina 10.1.2021, klo 11:00

 

SARJAT JA MATKAT

Hiihtotyyli: Perinteinen

MYL 13,5km, M20 13,5km, M18 8km, M16 8km, M14 5,5km, M12 3km, M10 2km

NYL  8km, N20 8km, N18 5,5km, N16 5,5km, N14 3km, N12 3km, N10 2km

 

LÄHTÖLISTA:

https://www.webscorer.com/startlist?raceid=230606

 

LIVE-SEURANTA:

 

 

Päivitys 9.1.2021

Lahden kuuluisan j-kurvin tilanne on jäisen kelin ja stadionin jäisen mutkan myötä sentyyppinen, että ratamestari on päättänyt muuttaa hieman reittiä j-kurvin osalta turvallisemmaksi. Lasku kohti stadionia tapahtuu j-kurvin toiselta puolelta kiertäen ja siten myös suorempaa reittiä stadionille laskien. Kilpailijat tutustukaa reittiin hyvin tuon osalta!

Huom! ennen N12 sarjan starttia on tehty aikatauluun ylimääräinen 5min väli, jotta pienimmät 10 -vuotiaat kilpailijat pääsevät pois alta ennen N12 sarjan alkua. PÄIVITETTY lähtölista löytyy netistä!

 

Päivitys 8.1.2021

Kilpailun aikataulu säilyy alkuperäisenä, eli kilpailun aloitusajankohta klo 11:00 ja kaikki kilpailusarjat hiihdetään peräkkäin ilman erillisiä taukoja eri sarjojen välillä.

  • Kilpailureitit pysyvät myöskin jo ilmoitettuina. Eli pienimpien sarjassa 2km latu käytössä ja kaikki muut sarjat hiihtävät 2,7km reitillä. Oman sarjan kokonaismatka ja kierrosten lukumäärä selviää latukartasta.
  • Verryttelylle + suksitestaukselle tulee olemaan erittäin hyvä oma erillinen latu aivan stadionin läheisyydessä! Kaikkein kilpailijoiden tulisi pyrkiä käyttämään vain tätä erillistä latua alkuverryttelyyn ja suksitestaukseen ennen omaa kisasuoritustaan. Hiihtäminen AINA vain hiihtosuuntaan! Muiden kilpailijoiden suorituksia ei saa häiritä. Kilpailun alettua on stadionille hiihtäminen verryttelyn aikana ehdottomasti kielletty!
  • Suorittaessasi suksitestaustausta  ja verryttelyä, niin puethan numeroliivisi väärinpäin yllesi!
  • Numeroiden noudossa ehdottomasti noudatettava turvavälejä ja maskin käyttösuositus noutohetkellä! Seuraathan toimitsijoiden ohjeita.
  • Stadionille EI pääsyä huoltajille. Aivan pienempien hiihtäjien osalta yksi huoltaja on sallittu mikäli nuori kilpailija tarvitsee apuja välineidensä kanssa ennen starttia.

 

 

AIKATAULU

Kilpailun aikataulu: Sunnuntai 10.1.2021, klo 11:00 alkaen.

Lähtölistat ja muut tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin lähempänä kilpailuja.

Latu avoinna harjoittelulle La 9.1.2021 klo 17:00 – 21:00 Su 10.1.2021, klo 09:00 eteenpäin.

 

KILPAILUTOIMISTO

Kilpailuissa EI ole erillistä kilpailutoimistoa! Kilpailusihteerin / Kilpailutoimiston saat tarvittaessa kiinni nro:sta (044-5455571), josta saat tarvittaessa lisätietoa.

 
Kilpailunumerot ovat noudettavissa Sunnuntai-aamuna Kilpailutoimistosta, joka sijaitsee Ravintola Voiton alakerrassa. Kilpailutoimistossa yksisuuntainen liikenne, sisäänkäynti rappusten alta ja uloskäynti mäkimontun puoleisesta ovesta. kts aluekartta. Kilpailunumerot tullaan järjestelmään ryhmittäin. Jokainen urheilija hakee itse kilpailunumeronsa ja on täten itse vastuussa, että on noutanut oikean kilpailunumeron itselleen. Järjestäjän puolesta pyritään varmistamaan, että urheilija on noutanut oikean lähtönumeron. Numerot ovat noudettavissa kilpailuaamuna klo 9:30 alkaen. Kadonneesta numerosta veloitamme 50€ maksun.
HUOM! Muistathan palauttaa lähtönumeron heti maalintulon jälkeesi maalialueella olevaan erilliseen palautuspisteeseen. 

Maksurenkaaseen kuulumattomien seurojen kilpailijoiden on maksettava osallistumismaksu siten, että suoritettu maksu näkyy järjestävän seuran tilillä kilpailua edeltävänä päivänä. Tai vaihtoehtoisesti kuitti maksusta esitettävä numeroa noudettaessa.

 

KILPAILUALUEELLE SAAPUMINEN, PARKKI

Kilpailut järjestetään Lahden Urheilukeskuksessa ja alueelta löytyy aivan kisa-alueen läheisyydestä paljon parkkipaikkoja.

Kilpailualueelle aluekartta kuvattuna alle, josta näet tärkeimmät alueen toiminnot: Lähtönumeroiden nouto, palkintojen noutopiste sekä parkkipaikat.

 

SUKSIEN VOITELU

Erillisiä lämpimiä tai sisätiloissa olevia voitelutiloja ei ole käytettävissä.

 

KILPAILUALUE JA TOIMINNOT

Kilpailualueella tarkoitetaan lähtö- ja maalialuetta (Stadionalue) sekä kilpailulatua kokonaisuudessaan.

lhs_kansalliset_2021-1-10.jpg

Urheilukeskuksen päärakennuksen sisätiloissa olevat pukuhuoneet eivät ole käytössä lainkaan. Vain WC-tilat ovat avoinna normaaliin tapaan. Toimitsijoilla vain rajatuilla henkilöillä tehtävien mukaisesti pääsy päärakennuksen eri osiin Yläkerta / kenttätaso. Ensiapu päivystää päärakennuksen alakerrassa (kenttätaso).

Stadionilla olevalle lähtö- & maalialueelle vain Kilpailijat! Saavu maalialueelle mahdollisimman myöhään, aikaisintaan n. 5min ennen lähtövuoroasi. Lähtöalueelle ei ole Huoltajilla pääsyä. Vain pienimpien kilpailijoiden osalta yksi huoltaja voi tulla lähelle lähtö- & maalialuetta, mikäli kilpailija tarvitsee apua kilpailuvälineidensä kanssa.

Kilpailualueella ollaan vain pakollinen verryttely- ja kilpailuaika ja poistutaan ripeästi oman sarjan tulosten valmistumisen jälkeen

 

KILPAILUREITIT

Päivitys 8.1.2021:

Kilpailureitit säilyvät ennallaan aiemmin ilmoitettuina. Erillinen lämmittelylatu piirros lisätty alle. Varmistathan siitä missä sinulla on mahdollisuus suorittaa verryttely ja suksitestaus häiritsemättä lainkaan käynnissä olevaa kilpailua ja muita kilpailijoita.

 

Aiemmasta informaatiosta poiketen eri ikäluokka sarjojen väleissä EI tule olemaan erillisiä taukoja!

Reittikartat päivitetty 5.1.2021. Perjantaihin 8.1. mennessä lopulliset reittikartat, mikäli muutoksia tulee. Mahdollinen muutos on, jos 5km kierros saadaan kilpailukuntoon.

 

lämmittely.JPG

 

Verryttely ja suksitestaus on mahdollista kisaladuilla klo 09:00 alkaen kisan alkamisajankohtaan asti. Lisäksi eri ikäluokkien lähtöryhmien väleihin tullaan jättämään lyhyitä 20-30min taukoja, jolloin latu on avoinna testaukselle / lämmittelylle. KATSO erillinen tarkempi aikataulu & ohjeistus kilpailupäivän osalta:

Aikataulutus

Oman kisasuorituksen jälkeen kilpailijoiden tulee poistua kilpailualueelta mahdollisimman ripeästi ja huolehtimaan oma loppuverryttelynsä muualla kuin kilpailualueella.

 

TULOKSET

Kilpailuiden tulokset päivitetään tälle sivulle, sekä www.lahdenhiihtoseura.fi/jaostot/maastohiihto/tulokset/

Tulokset Su 10.1.2021: https://www.webscorer.com/race?raceid=230785

 

PALKINNOT

Eri sarjoissa jaamme palkintoja seuraavasti:

Kaikissa sarjoissa palkitaan 6 parasta hiihtäjää. Palkinnot noudettavissa aina 15 minuuttia sarjan tulosten vahvistamisesta. Erillistä palkintojenjakoa EI järjestetä.

Palkinnot ovat aina noudettavissa Kilpailutoimiston eteen tehdystä ”palkintojen noutopisteestä” kts. aluekartta. Palkintoja ei postiteta.

 

LADATTAVAT TIEDOSTOT JA LISÄTIEDOT

 

KILPAILUORGANISAATIO

Kilpailunjohtaja, Raiko Pousi, 0407589851, raiko.pousi@lhs.fi

Kilpailun varajohtaja, Kari Koskinen, 0400 491164 kilpailut@lhs.fi

Kilpailun TD: Tapani Komonen

Kilpailusihteeri: Karoliina Mäkelä

 

TIEDUSTELUT

Raiko Pousi, LHS, +358 40 758 9851, raiko.pousi@lhs.fi

Kari Koskinen, LHS +358 400 491164 kilpailut@lhs.fi

Tags:
 
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.