Navigaatio

Kansalliset Lahden HALTON-hiihdot

Kansalliset Lahden HALTON-hiihdot 7. helmikuuta.

Kilpailun johtajan terveiset
"Tervetuloa Salpausselän lumiseen maisemaan. Hyvän lumitilanteen vuoksi Lahden hiihtoreitit ovat erinomaisessa kunnossa. Lahden stadionin alueella on paljon kuntohiihtäjiä liikkeellä lauantain kilpailun aikana. Turvataksemme sujuva kilpailu ja huomioidaksemme  kuntoilijoiden tarpeet, olemme muuttaneet kilpareittejä.  Tällä hetkellä LHS:n sivuilla olevat reitit ovat 7.2.-15 Halton –hiihdoissa käytettävät kilpareitit.
Lahden Stadionin pääkatsomon korjauksien vuoksi liikennöinti stadionalueella on aikaisemmasta poikkeava. P-alueet ovat käytössä normaalisti. Kilpailukanslia ja kulku alueella on jouduttu järjestämään aikaisemmasta poiketen. Kilpailukanslia on sijoitettu Ravintola Voiton alakertaan. P-alueilta kulku kilpailukansliaan ja stadionille tapahtuu puusillan alitse, ei missään tapauksessa latujen yli. Lähtö- ja maalialueelle kulku tapahtuu ison tulostaulun luona olevasta tunnelista. Kilpailun tulostaulu on kilpailukanslian luona ulkona. Palkintojen jako suoritetaan ravintola Voiton alakerrassa samassa tilassa missä kilpailukanslia sijaitsee. Oheisesta Aluekartasta löytyy sama tieto kuvankin muodossa. 
Tervetuloa Lahteen! "

Petri Huttunen Kilpailun johtaja 0500 995 752

 

Lahden Halton -hiihdot - Kilpailuohjeet 7.2.2015.pdf (päivitetty 5.2.: palkintojenjako Ravintola Voiton alakerran aulassa)

Lahden Halton -hiihdot - Latukartta 7.2.2015.pdf (päivitetty 5.2.: 5 km reitin sijaan hiihdetään 2,5 km reittiä 5 km ja 10 km matkoilla. 3 km reitti muutettu.)

Lahden Halton -hiihdot - Aluekartta 7.2.2015.pdf

Lahden Halton -hiihdot - Lähtöluettelo 7.2.2015.pdf (päivitetty 6.2. klo 19:55: Muutama jälki-ilmo lisätty)

Lahden Halton -hiihdot - Tulokset 7.2.2015.pdf

 

Menossa mukana myös

Halton_rgb_for_WEB.jpg

Tags:
 
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.