Lasten Talviolympialaiset ja Lumipäivä

21.01.2018
Lahden Urheilukeskus - Salpausselänkatu 8 Lahti

Kaikki kisailuun osallistuvat lapset saavat muistoksi mitalin ja kunniakirjan. Hiihtotyyli on vapaa ja osallistuminen maksutonta! Koko perheen tapahtuma järjestetään Lahden stadionilla sunnuntaina 21.1.2018. Alueella on järjestetty kaikenlaista puuhaa - tutustu samalla Lahden Hiihtoseuran talvilajeihin.

Tervetuloa mukaan koko perheen tapahtumaan!

Ohjelma:

Voitto-ravintolassa lounasbuffet klo 11-14 aikuiset 10 €, lapset 6€. Kahvila on avoinna klo 10-14.
Tapahtumatorilla hernekeittoa, lettuja, paistettuja muikkuja ja makkaraa.
Hiihtomuseossa pääsee tutustumaan uusittuun perusnäyttelyyn Hiihdon henkeä ja Salpausselkä elää –mediaseinään. Museossa on mahdollisuus kokeilla mäkihyppysimulaattoria ja ampumahiihdon laseraseammuntaa. Pienille on tarjolla mäkimatin hyppyrimäki ja lumipallotarkkuusheittoa. Esillä on myös Matti Nykäsen ja Eero Mäntyrannan arvokisamitalit. Hiihtomuseoon on vapaa sisäänpääsy ja avoimet ovet klo 11-16.
Suksiliikuntarastit: Kaikki seuran jaostot ovat edustettuina: Mäki, hiihto, alppi ja huippusuosittu ampumahiihdon ECO -ammuntapiste.

• klo 11.00 4 v. ja nuoremmat 200 m
  • klo 11.20 5-6 v. 400 m
  • klo 11.35 7 v. ja vanhemmat 700 m

Muista ottaa omat hiihtovarusteet mukaan tapahtumaan. Seuralla ei valitettavasti ole lainavälineitä niin suurelle määrälle, kuin tapahtuma vaatii.

Jälki-ilmoittautumiset: Alla olevalla kaavakkeella netissä tai Info-pisteellä paikanpäällä. Info -piste sijaitsee Urheilukeskuksen rapun 3 viereisessä kioskissa.

Pyydämme huomioimaan, että parkkeeraus saattaa olla hieman haastavaa, sillä urheilukeskuksen alueella on samaan aikaan muitakin tapahtumia. Pääparkkipaikkana toimii ISKU -jäähalliareenan hiekkaparkki.

KUVAT tapahtumasta LHS:n Facebook sivuilla www.facebook.com/lahdenhiihtoseura/ - Käy tykkäämässä! Myös tapahtumasivu löytyy facesta.

Tags:

Osallistujat

Kerro meille alla oleviin kenttiin numeroin osallistuvien lasten määrä iän perusteella. (Emme kerää esim. lasten nimiä, mutta osallistujien määrä kokonaisuudessaan on meille tärkeä tieto). Huom voit ilmoittaa kaikki perheestäsi osallistuvat lapset kerralla.

Ilmoittajan tiedot

Sunnuntaina Urheilukeskuksessa kilpaillaan myös mäkihypyn Junioricupin osakilpailu. Kilpailut HS100 ja HS70 mäissä klo 8:30-11 sekä Karpalossa klo 12-14. Tervetuloa seuraamaan Suomen huippujuniorien kilpailuja! Katso kilpailuohjelma

lataa kartta

snowday.jpg