Navigaatio

Mini-Salpausselkä hiihdot. Salpausselällä La 6.3.2021

Lahden Urheilukeskus

Mini-Salpausselkä, P väliaikalähtö

 
Aika: Lauantaina 6.3.2021, klo 10:30

Paikka: Lahden Urheilukeskus
Hiihtotapa: Perinteinen, väliaikalähtö

Kilpailussa sarjoina ja matkoina. HUOMIOITHAN, että jokaiselle ikäluokalle on oma sarjansa!

M8 P 1km, N8 P 1km, M9 P 1km, N9 P 1km, M10 P 2km, N10 P 2km, M11 P 2km, N11 P 2km, M12 P 3km, N12 P 3km, M13 P 3km, N13 P 3km, M14 P 5 km, N14 P 3km, M15 P 5km, N15 P 5km, M16 P 8km, N16 P 5km.

Kilpailussa tullaan käyttämään 1 km, 2 km 3 km ja 5 km latureittejä. Kilpailussa  M16 -sarjan 8km hiihdetään järjestyksessä 5km + 3km.

 

LUETHAN Kilpailuohjeet huolellisesti!

Kilpailuohje:Mini-salpausselkä hiihdot 2021_ Kilpailuohjeet (päivitetty 3.3.2021)

 

5.3.2021 PÄIVITYS:

HUOM! Pieni muutos lähtölistaan ja aikoihin! M14 starttiaika on siirtynyt 15min myöhemmäksi. Muuten kaikki ennallaan ja kilpailunumerot ennallaan.

 

Huomio latuihin tutusmisen osalta. kaikki ladut ovat avoinna kaikille 10:25 asti, eli 5min ennen 1. sarjan alkua. Tämän jälkeen latuihin voi vielä tutustua, mutta noudatettava erityistä varvovaisuutta jo ladulla olevia kilpailijoita kohtaan!

VAIN hiihtosuuntaan hiihtäminen sallittua ja nopeat äkkijarrutukset / käännökset kiellettyjä. J-kurvin alueella oltava erityisen varovainen, jottei häiritse tuplatunneleilta alas stadionille laskevia kilpailijoita! Stadionaluetta pyrittävä välttämään kokonaan.

Karpalon 1. nousuun rajataan selkeä pitotestaus /suksitestaus alue, joko avoinna koko päivän ajan. Tämä siis pääsääntöinen suksien testauspaikka, kun kilpailu jo alkanut.

 

4.3.2021 PÄIVITYS:

Lähtölistat on julkistettu. Löydät ne alta löytyvän Lähtölistat -linkin kautta.

Kilpailupäivän aikataulua on hieman lavennettu pidemmäksi, lisäämällä muutamia 15min taukoja tiettyjen eri sarjojen väliin. Tällä on tarkoitus hieman vähentää turhia kontakteja stadionilla ja koko kisa-alueella.

HUOM. Pyrithän siis poistumaan kisa-alueelta mahdollisimman pian oman suorituksesi ja mahdollisen palkinnon noudon jälkeen.

 

3.3.2021 PÄIVITYS:

Tuomarineuvoston päätöksellä urheilijalla on halutessaan mahdollisuus osallistua vanhemman ikäluokan sarjaan. Tämä on ennenkaikkea vaihtoehto M15 -> M16 sarjan osalta, jossa eri pituinen matka. Kilpailun matkat peilaavat Hopeasompa -kilpailuiden matkoja. 

 

COVID-19, Turvallisuusohjeet

• Kilpailualue on avoin vain kilpailijoille, kilpailuun EI ole pääsyä yleisöllä!

• Kilpailijoille mukaan vain yksi, välttämätön huoltaja kilpailu-alueelle.

• Kilpailualueelle saavutaan vain täysin terveinä!

• Käsihygieniaa on noudatettava WC-käyntien yhteydessä kädet pesten ja kilpailupaikalla tarjolla olevia käsien desinfioitipisteitä käyttäen.

• Kilpailualueella suositellaan ehdottomasti kaikille maskia käytettäväksi. Vain kilpailijat ovat vapautettuja maskin käyttämisestä kilpailusuorituksen ja verryttelyn aikana.

• Lähikontakteja vältetään. Kilpailukeskuksen alueella on tilaa niin, että kilpailuja-huoltaja -parien on mahdollista pitää toisiinsa tarvittavat etäisyydet. Vaadittu etäisyys perheryhmien välillä on vähintään kaksi metriä

• Kilpailualueella tarkoitetaan lähtö- ja maalialuetta (Stadionalue) sekä kilpailulatua kokonaisuudessaan

• Stadionalueella käytettävä maskia ja lähtöön tullessa sekä maalintulon jälkeen on huomioitava turvavälit! Kilpailupaikalle ei saa tulla jos on vähänkään koronatartuntaan viittaavia oireita – ei edes paikoitusalueille.

• Yleiset viranomaisten valtakunnalliset ja alueelliset suositukset koronaturvallisuuteen liittyen, kuten suositukset välttää tarpeetonta matkustamista, on otettava huomioon kilpailuun osallistumista harkittaessa.

 

Turvallisuusohjeet kokonaisuudessaan on luettavissa: TURVALLISUUSOHJEET

 

LATUKARTAT & LÄHTÖLISTAT

Katso latureittien tarkemmat kuvaukset alla olevasta linkistä. 

Latukartat: Mini-Salpausselkä 6.3.2021 - Latukartta.pdf

Lähtölistat: https://www.webscorer.com/startlist?raceid=234997&details=1

Tulokset:

LIVE tulokset löydät TÄÄLTÄ

 

AIKATAULU

Kilpailun aikataulu: Lauantai 6.3.2021, klo 10:30 alkaen.

Lähtölistat ja muut tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin lähempänä kilpailuja.

 

KILPAILUTOIMISTO

Kilpailusihteerin / Kilpailutoimiston saat kiinni nro:sta (044-5455571), josta saat tarvittaessa lisätietoa.

 
Kilpailunumerot ovat noudettavissa Kilpailutoimistosta, joka sijaitsee Ravintola Voiton edessä ulkona. Kilpailunumerot roikkuvat telineessä, josta jokainen urheilja hakee itse numeronsa ja kuittaa tämän Toimitsijalle. Urheilija hakee itse kilpailunumeronsa ja on täten itse vastuussa, että on noutanut oikean kilpailunumeron itselleen.  Numerot ovat noudettavissa kilpailupäivänä klo 09:30 alkaen. Kadonneesta numerosta veloitamme 50€ maksun.
HUOM! Muistathan palauttaa lähtönumeron heti maalintulon jälkeesi maalialueella olevaan erilliseen palautuspisteeseen.

 

KILPAILUALUEELLE SAAPUMINEN, PARKKI

Kilpailut järjestetään Lahden Urheilukeskuksessa ja alueelta löytyy aivan kisa-alueen läheisyydestä paljon parkkipaikkoja.

Kilpailualueelle aluekartta kuvattuna alle, josta näet tärkeimmät alueen toiminnot: Lähtönumeroiden nouto, palkintojen noutopiste sekä parkkipaikat.

 

SUKSIEN VOITELU

Erillisiä lämpimiä tai sisätiloissa olevia voitelutiloja ei ole käytettävissä!

 

KILPAILUALUE JA TOIMINNOT

Kilpailualueella tarkoitetaan lähtö- ja maalialuetta (Stadionalue) sekä kilpailulatua kokonaisuudessaan.

lhshiihtoalue.jpg

Urheilukeskuksen päärakennuksen sisätiloissa olevat pukuhuoneet eivät ole käytössä lainkaan. Vain WC-tilat ovat avoinna normaaliin tapaan. Toimitsijoilla vain rajatuilla henkilöillä tehtävien mukaisesti pääsy päärakennuksen eri osiin Yläkerta / kenttätaso. Ensiapu päivystää päärakennuksen alakerrassa (kenttätaso).

Stadionilla olevalle lähtö- & maalialueelle vain Kilpailijat! Saavu maalialueelle mahdollisimman lähellä omaa lähtövuoroasi, aikaisintaan n. 5min ennen lähtövuoroasi. Lähtöalueelle ei ole Huoltajilla pääsyä. Vain pienimpien kilpailijoiden osalta yksi huoltaja voi tulla lähelle lähtö- & maalialuetta, mikäli kilpailija tarvitsee apua kilpailuvälineidensä kanssa.

Kilpailualueella ollaan vain pakollinen verryttely- ja kilpailuaika ja poistutaan ripeästi oman sarjan tulosten valmistumisen jälkeen

 

Tervetuloa kilpailemaan Salpausselälle!

Tags:
 
Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.