Tule mukaan

Tule mukaan!

Liity jäseneksi!

Lahden hiihtoseurassa olet parhaassa seurassa. Liity jäseneksi!

Vapaaehtoiseksi

Haluatko toimitsijaksi Salpausselän kisoihin tai auttamaan Lasten Talviolympialaisten järjestämisessä? LHS:n toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoisten arvokkaaseen työpanokseen. Liity joukkoon. Lisätietoja vapaaehtoistoiminnastamme voit kysyä eri jaostojen johtajilta tai LHS:n toimistolta. Katso yhteystietomme. »

Hiihtokoulut

LHS:n toiminnan kulmakiviä ovat saada Lahden nuorisoliikkumaan ja kehittää aikuisten terveysliikuntaan. Näitä tarkoituksia varten LHS panostaa monipuolisten hiihtokoulujen järjestämiseen.

Tähtiseura

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.