22. Lasten Talviolympialaiset

Julkaistu / 15.01.2017

22. Lasten Talviolympilaiset vietettiin mieluisassa pikkupakkasessa ja tapahtumaan saapuikin ilahduttava määrä osallistujia perheineen.

Kun kello alkoi lähentyä 11 ja pienimmät 4-vuotiaat sekä nuoremmat lähtivät ladulle oli Lahden stadionilla jo aika vilske! Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt toivotti kaikki tervetulleiksi tapahtumaan ja lähetti nuoret kisaajat matkaan. MM-kisatytöillä oli aika työ saada kaikki osallistujat palkittua mitalein, mutta suoriutuivat tehtävästi kiitettävästi!

5-6 vuotiaat hiihtivät 400m ja 7-vuotiaat sekä vanhemmat pidemmän 700m matkan. Tämän jälkeen seuran jaostojen hiihtorasteilla riitti aktiviteettia: mäkihyppy ja alppihiihto olivat sijoittuneet hiihtosillalle, XCX-taitorata oli sopivasti sijoitettu legendaarisen J-mutkan juureen ja Ravintola Voiton alakerrasta löytyi suurta intoa herättävä ampumahiihdon ECO-ammuntarasti.

Letut, muikut sekä perinteiset kisamakkarat olivat suosittuja tapahtumatorilla ja eväs totisesti kelpasikin nuorille voittajille - eli kaikille osallistujille! Myös Ravintola Voiton luonas vaikutti kisaväkeä houkuttelevan ja uusittu Lahden Hiihtomuseo keräsi uteliaita katselijoita mäkihyppysimalaattoreineen ja historiallisine videoseinineen.

Lahden Hiihtoseura ry sekä yhteistyökumppanit haluavat kiittää kaikkia paikalle saapuneita sekä vapaaehtoisia talkoolaisia. Suuret kiitokset kaikille ja tervetuloa taas vuoden päästä uudelleen!

Katso tapahtuma kuvat täältä !

LTO22sponsors.jpg