Administer Master Cup Messilässä lauantaina

Julkaistu / 26.01.2017

LHS Alppijaosto järjestää Administer Masters-Cupin kaksi osakilpailua Messilässä 28.1.2017. Lajeina ovat 2 x superpujottelu eli pujotteluvälineillä ja suurpujotteluporteilla laskettava laji. Kilpailu lasketaan Kettu-rinteessä ja sarjoja ovat kaikki masters sarjat 16-vuotiaista ylöspäin.

Messilän osakilpailu kokee muutoksia edellisestä vuodesta. Suurin näkyvä muutos kilpailijoille ja katsojille on kilpailukeskuksen siirtyminen Laasosta Bistroon. "Tämä on loistava uudistus. Saamme kilpailua enemmän tapahtumanomaiseksi, kun tuomme kilpailukeskuksen Bistroon. Bistroon tulee kilpailutoimisto,kilpailijoiden taukotila lounasruokailuineen. Tilassa on myös kilpailutulosten liveseuranta ja online-tulospalvelu, josta voi seurata kilpailun etenemistä. Palkintojenjako toteutetaan myös Bistrossa kilpailujen jälkeen järjestettävässä afterski-tilaisuudessa. Paikalle tulee myös suksiesittelijöitä sekä muita yhteistyökumppaneita. Lisäksi alueella on enemmän pysäköintitilaa" kertoo kilpailupäällikkö Janne Reimari.

Itse kilpailu lasketaan viime kaudella hyväksi havaitulla konseptilla. Kisat viedään läpi nopealla intervallilla siten, että kilpailujen ensimmäinen ja toinen lasku pyritään laskemaan samalla radalla kuin ensimmäinen. "Tämä mahdollistaa kilpailujen nopean läpiviemisen, tiiviimmän tunnelman sekä helpottaa järjestelyorganisaation toimintaa" jatkaa Reimari.

"Yhteistyö Messilän hiihtokeskuksen kanssa on toiminut erinomaisesti ja meillä on kilpailun kehittämisessä yhteinen intressi. Lisäksi Messilä on tehnyt hienoa työtä rinteiden kanssa. Messilän kaikki rinteet ovat avoinna ja kilpailurinne on loistavassa kunnossa” kiittää kilpailunjohtaja.

Kilpailijoille kuten myös kotiin jääville kannustajille tiedoksi, että kilpailutulosten reaaliaikainen liveseuranta on mahdollista myös internetin kautta osoitteessa http://www.lahdenhiihtoseura.fi/jaostot/alppihiihto/alppijaosto-kilpailut-ja-tulokset/online-tulokset/

Administer Masters-Cup Messilän osakilpailu lauantai 28.1.2017, ensimmäinen kilpailukierros alkaa klo 10:00.

Tervetuloa Messilään!