Alpin Teho-ryhmä on nyt LHS Gutzy Team

Julkaistu / 28.09.2014

Alppi-Gutzy-Team-2014-666px.jpg

Polar Pharma Oy:n Jori Pennanen ja seiväshyppääjä Eemeli Salomäki pitivät perjantaina 26.9. alppinisteille briiffauksen Gutzy-yhteistyöstä. Samalla lyötiin kättä päälle siitä, että Alpin Teho-ryhmä on nyt LHS Gutzy Team.

Alppijaoston yhteistyö Polar Pharman kanssa on nyt astetta tiiviimpää kuin aikaisemmin, eli enää ei ole kyse pelkästä tarrasta takissa.
- Jokaisen urheilijan pitää osata kertoa sponsoristaan perusasiat, jos tutut tai tuntemattomat kysyvät esim. takissa olevasta logosta jotakin. Viestinnällinen yhteistyö on kuitenkin paljon muutakin, Jori Pennanen muistutti. Siksi järjestimme tämän tilaisuuden alppijunnuille ja heidän vanhemmilleen.

Voimavaroja urheilijan kropalle

Gutzy on suomalainen urheiluravintotuotesarja, joka sisältää juomajauheet, energiapatukat ja energiageelit treeni- ja kilpailutilanteisiin eli käytettäväksi ennen suoritusta, suorituksen aikana ja suorituksen jälkeen.

- Sokeritaso vaikuttaa keskittymiseen suuresti. Yhtään suklaapatukkaa ei saa kilpailupäivänä syödä, koska silloin sokeritaso nousee tosi jyrkästi ja laskee nopeasti vielä alemmalle tasolle kuin ennen patukkaa, totesi Eemeli Salomäki. On parempi juoda urheilujuomaa tai syödä sellaista energiapatukkaa, joka ylläpitää kehon sokeritasoa pitkään ja tasaisesti. Kotimainen Gutzy on turvallinen vaihtoehto, koska siitä myös tiedetään kaikki ainesosat, mitä se sisältää, Eemeli jatkoi.

- Palautuminen pitää aloittaa heti harjoituksen jälkeen, kertoo alppihiihdon hyvin tunteva Jori Pennanen. Kilpaurheilija ei pysty syömään niin paljon kuin keho vaatii energiaa, joten palautusjuomat ovat tässä tärkeä lisä, Jori jatkoi. Ja huoltajillekin on oma hyvä vaihtoehto pitkille ajomatkoille.

Ohjeita viestintään

Twitter, Facebook ja You Tube ovat nykyajan tärkeimpiä ja tehokkaimpia viestintävälineitä. Siksi Alpin Gutzy Team - yhteistyö tarkoittaa myös erilaisen video- ja kuvamateriaalin toimittamista sponsorille.

- Seuratkaapa vaikka Kiekko-Vantaan Twitter-tiliä, he ovat tosi aktiivinen porukka. Parhaimmat tviitit ovat persoonallisia ja hauskoja, Jori ohjeisti.

- Kun sinua haastatellaan johonkin, on tärkeintä olla oma itsensä, neuvoi Eemeli alppijunnuja.  Tietysti mitä hitaammin puhuu tv-haastattelussa, sitä enemmän saa tv-aikaa ja sponsorilogot näkyvyyttä, hän vitsaili.

LHS Gutzy Team perustaa nyt ryhmälle oman Twitter-tilin ja juttujen määrä varmasti lisääntyy myös Facebookissa ja LHS:n nettisivuilla. Yhteistyösopimuksen mukaisesti parhaimmat jutut toimitetaan sponsorin käyttöön.

Seuraa joukkuetta Facebookissa: LHS Alppi Gutzy Team
Lisätietoja tuotteista ja sponsorista www.gutzy.fi, Facebookissa: Team Gutzy, Twitterissä Gutzy @Gutzy9, Youtubessa Gutzy tuubi.

We've got the guts!

Teksti ja kuva Sannakaisa Raatikainen