Alppihiihdon SM-kisat alkaneet Ylläksellä ja Levillä

Julkaistu / 10.04.2015

Lahden hiihtoseuran alppihiihtäjät ovat tänään aloittaneet SM-kisaurakkansa syöksylaskulla.

Ylläksellä vauhtilajeissa 10.-15.4. kilpailevat Kalle Peltola, Justus Kuukka ja Valtteri Raatikainen SM / FIS-kisoissa.
FIS-ikäisten lajit ovat syöksy, super-g ja suurpujottelu. Tekniikkalajeilla jatketaan kisaa Pyhällä 16.-19.4.
suurpujottelulla ja pujottelulla.

Nuorten sarjoissa Levillä 9.-15.4. ovat 14- ja 16-vuotiaiden sarjoissa kilpailemassa Rosa Kurkela, Mika Tuominen,
Viljami Laakso, Atte Lundgren, Eetu Lundgren, Heidi Merisalo, Natalie Nousjoki, Oskari Sulkakoski ja Arttu Raatikainen.
Edessä on haastava viikko: Levin SM-kilpailuissa kisataan kaikissa lajeissa: syöksy, super-g, superyhdistetty,
suurpujottelu, pujottelu, ja paripujottelu.

Kisatuloksia voi seurata Ski Sport Finlandin tulospalvelusta: http://www.skisport.fi/live

Toivotamme kaikille tsemppiä ja tykitystä!

LHS:n nuoria valmistautumassa kilpailuun. Valmentajan kanssa kerrataan parhaat ajolinjat Levi Blackin syöksyradalla.

Kuva Jari Laakso, teksti Sannakaisa Raatikainen.

levi-sm-syoksyyn-valm-519px-2015-04-10.jpg