Navigaatio

Ampumahiihtäjät SM mitaleille Oulussa

Julkaistu / 27.08.2018

Viikonloppuna käytiin ampumahiihtäjien kesä SM kilpailut ampumajuoksun muodossa Oulussa, joissa vaihteleva tuuli toi haastetta urheilijoille. Perjantaina kisat aloitettiin viesteillä. LHS:n miesten joukkue sijoittui kuudenneksi. Joukkueessa mukana Sami Orpana, Oskari Toivanen ja Juuso Hakala. Naisten viestissä LHS oli mukana sekajoukkueella johtuen sairastumisista. Naiset taistelivat silti itsentä hienosti viestissä toiseksi kilpailun ulkopuolella. Mukana joukkueessa Camilla Tuominen (HU-46) sekä Elli Holappa ja Mira Holopainen.

Henkilökohtaiset matkat kilpailtiin lauantaina ja sunnuntaina, joissa kilpailtiin pika- ja normaalimatkan kilpailut. Parhaiten LHS:n rivistöstä pärjäsi Oskari Toivanen voittaen hienosti pikakisan  SM kultaa ja normaalikisan SM hopeaa. Juoksu kulki Oskarilla erinomaisesti, vaikkakin sakkoja kertyi pikakisassa 1+3 ja normaalimatkalla 3+1+3. "Juoksu oli hyvää viikonlopun ajan vaikkakin jalat olivat väsyneet Vuokatin leiriviikosta. Ammunta sen sijaan toi haasteita ja oli vähän vaikean tuntuista."

Mitalien värisuoran täydensi Mira Holopaisen SM pronssi normaalimatkalla Naisten sarjassa, jossa voiton vei Annukka Siltakorpi. "Ekoissa kisoissa minulla oli vaikeuksia ampumapenkalla tuulen kanssa, jonka vuoksi pikakisan tulos jäi vaisuksi. Sunnuntaina jalat painoivat jo juoksussa mutta olin todella tyytyväinen että sain taisteltua itseni pronssille."

Myös muille urheilijoille hyviä sijoituksia viikonlopulta: Elli Holappa N21 sarjassa pikakisan kuudes ja Miesten sarjassa Sami Orpana seitsemäs. Tuloksia voi tarkastella järjestävän seuran sivuilta: http://www.oulunhiihtoseura.fi/varaus/tulokset/. Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyn harjoitusjaksoja ja talven kisoja.

Kuvia voi kisoista katsella LHS Biathlonin facebookista ja jaoston sivuilta, kun ne saapuvat.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.