ES-Cup osakilpailu Messilässä

Julkaistu / 28.12.2016

LHS Alppijaosto järjestää ES-Cupin osakilpailun Messilässä 8.1.2017. Lajina on superpujottelu eli pujotteluvälineillä ja suurpujottelu porteilla laskettava laji. Kilpailu lasketaan Kettu-rinteessä ja sarjoja on sekä tytöissä, että pojissa aina U8 sarjasta yleiseen sarjaan.

Messilän osakilpailu kokee suuria muutoksia edellisistä vuosista. Suurin näkyvä muutos kilpailijoille ja katsojille on kilpailukeskuksen siirtyminen Laasosta Bistron alueelle. ”Tämä on loistava uudistus. Saamme kilpailua enemmän tapahtuman omaiseksi, kun tuomme kilpailukeskuksen Bistron alueelle. Bistroon tulee kilpailutoimisto sekä livetulosseuranta, josta voi seurata kilpailun etenemistä. Palkintojen jako toteutetaan Kartanon edustalla, johon tulee myös suksiesittelijöitä ja muita yhteistyökumppaneita. Lisäksi alueella on enemmän pysäköintitilaa.” Kertoo kilpailupäällikkö Janne Reimari

Myös itse kilpailu kokee hieman uudistuksia, kun kaikki sarjat laskevat yhden kilpailun samana päivänä. ”Aiemmin kilpailu oli kaksipäiväinen, niin että u8-u12 sarjat laskivat ensimmäisenä päivänä kaksi kilpailua ja isompien sarjat toisena päivänä kaksi kilpailua. Nyt kaikille on yksi kilpailu samana päivänä. Tämä mahdollistaa paremmin kilpailun tapahtumallistamisen sekä helpottaa järjestelyorganisaation toimintaa.” Jatkaa Reimari.

” Yhteistyö Messilän kanssa on toiminut erinomaisesti ja meillä on kilpailun kehittämisessä selvästi yhteinen intressi. Messilä tarjoaa erittäin hyvän majoitus tarjouksen kilpailijoille, joten rinteisiin voi tulla tutustumaan jo edellisenä päivänä tai siirtyä suoraan Messilään edelliseltä kilpailupaikalta. Messilä on lisäksi tehnyt hienoa työtä ja kilpailurinne on jo nyt loistavassa kunnossa” kiittää kilpailunjohtaja.

ES-Cup Messilän osakilpailu sunnuntaina 8.1.2017, ensimmäinen kilpailukierros alkaa klo 10:00.

Kilpailukutsun sekä tulokset löydät tältä sivustolta alppihiihto -> kilpailut ja tulokset -> es-cup

Lisäksi Facebook LHS Alppi-ryhmä toimii kilpailun aikaisena tiedotuskanavana. https://www.facebook.com/lhsalppi/