Halton tukemaan maastohiihdon junioritoimintaa

Julkaistu / 19.01.2015

Halton ja Lahden Hiihtoseuran maastohiihtojaosto ovat solmineet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen puitteissa LHS:n maastohiihtojaosto järjestää laajamittaisen ja pitkäjänteisen työhyvinvointi- ja elämysohjelman Haltonin henkilöstölle Helsingissa, Lahdessa ja Kausalassa. Tuotto suunnataan maastohiihdon nuorisotyön kehittämiseen, erityisesti HS-ikäisten leiri-, kilpailu- ja valmennustoiminnan tukemiseen. Hopeasomparyhmäläiset osallistuvat myös osaltaan yhteistyösopimuksen velvoitteiden suorittamiseen ja siten kasvavat sekä kehittyvät niin nuorina urheilijoina kuin vastuullisina ihmisinäkin.

LHS_-_Halton_ohjausryhm.jpg

Kuvassa Haltonin henkilökunnasta ja LHS:n hiihtojaostosta koostuva ohjausryhmä, joka koordinoi, suunnittelee ja vastaa sopimuksen sisällön toteuttamisesta. Eturivi vasemmalla Katja Kallinen LHS, Sami Ahola Halton Kausala. Takarivi vasemmalla Hannu Hallila Halton Helsinki, Petri Huttunen LHS, Jouko Karjalainen LHS ja Petri Tuominen Halton Lahti.