Hiihtokoulut alkavat tiistaina 30.8

Julkaistu / 25.08.2016

Hiihtokoulun eka kerta on taas pian! Tervetuloa harrastamaan hienoa lajia mukavien kavereiden kanssa huippuolosuhteissa.

Aloitustilaisuus tiistaina 30.8.2016: Lasten hiihtokoulu klo 17.30, Nuorten harrastehiihtokoulu klo 18.30. Kokoontumispaikka Siiri Rantasen patsaan luona.

Ilmoittaudu etukäteen: Lasten hiihtokoulu tai Nuorten harrastehiihtokoulu. Lisäinfoa hiihtokouluista täältä.

Lahden Hiihtoseuran junioritoiminta on viime kauden perusteella koko Suomen parhaaksi arvioitua. Katso valtakunnallisen seuraluokittelun infoa täältä.

LHS_hiihtokoulu_2.jpg
Syksyllä liikutaan tasoryhmissä luonnossa ohjaajien kanssa.

LHS_hiihtokoulu_1.jpg
Pelien ja leikkien kautta aika menee mukavasti ja huomaamatta ja samalla perusliikuntaominaisuuksia parantaen.

LHS_hiihtokoulu_3.jpg
Lasten hiihtokoulussa pääsee välillä testaamaan myös ekoaseammuntaa!

LHS_hiihtokoulu_4.jpg
Osalle porukkaa myös rullasuksien käsittely tulee tutuksi ennen lumiaikaa.

hiihtoa_2_480.jpg
Talven tullen sitten liikutaan pääosin hiihtäen.

LHS_hiihtokoulu_5.jpg
Kilpailuviettiä voi halutessaan lievittää osallistumalla hiihtokisoihin. Kauden päättäjäisissä kaikki omiin sarjahiihtoihin ahkerasti osallistuneet palkitaan upein pokaalein.