Hiihtokoulut rankattu huippuarvosanoin

Julkaistu / 15.08.2014

Tyytyväisyyskysely toteutettiin Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry eli VALO:n toimesta. Tuloksissa korostuivat toiminnan monipuolisuus, hyvin organisoitu toiminta ja tiedotus sekä erittäin laadukas ohjaus ja valmennus. Tärkeimpänä tuloksena oli lasten oma tyytyväisyys harrastukseen ja uusien kaverien saaminen harrastuksen kautta.

Erään vanhemman palautteessa antama vapaa kommentti kiteyttää toiminnasta olennaisimman: "Valmennus on ollut laadukasta, lapsiläheistä - kannustavaa, mukavaa ja monipuolista. Seura on järjestänyt monia tapahtumia ja muihin lajeihin tutustumisia, mitä pidän erinomaisena asiana. Silloin ollaan lapsen asialla ja liikunta/urheilu tuodaan lapsille oikealla tavalla - kokeillen kaikkea, ja yhteyksien muodostumista eri lajien välille. LHS on ollut mielestäni esimerkillinen seura muillekin lajeille! :)"

LHS - Maastohiihto - 2014 tyytyväisyyskysely vanhemmat.pdf

LHS - Maastohiihto - 2014 tyytyväisyyskysely lapset.pdf

LHS_-_SnowKidz_salppureissa__Kepa.jpg

Hiihtokoululaisia vuoden 2014 Salpausselän kisoissa SnowKidz-tapahtumassa Kerttu Niskasen kanssa.