Hopeasompa hiihdetty Lempäälässä

Julkaistu / 21.02.2017

Hopeasompafinaaliviikonloppuun matkasi lähes 40 LHS:n hiihtäjää. Viesteihin oli ilmoitettu 11 joukkuetta eri ikäluokkiin. N14 sarjassa tulessa oli peräti neljä joukkuettamme. Viikonloppu oli huollolle haastava ja klpailijoille raskas mutta mukava.

Perjantain sprintin aika-ajoista jatkoon selvisi kaikkiaan seitsemän hiihtäjäämme. Pisimmälle meni lopulta N16 sarjassa finaaliin saakka yltänyt Mikaela Karjalainen.

N16_sprintti_finaali.jpg
N16 sarjan sprinttifinaalin lähtökiihdytys menossa. Miksu hiihtäjistä vasemmanpuoleisin.

Oskari.jpg
Oskari Toivasen viikonloppuun mahtui mm. erävaiheisiin edennyt sprintti sekä hieno 11. sija henkilökohtaisessa kilpailussa M14 sarjassa.

Lauantaina henkilökohtaisen kisan jälkeen palkintogaalaan tiensä selvitti yhteensä yhdeksän hiihtäjää ja 13 hiihtäjää keräsi seurapisteitä saavuttaen hyvän sijoituksen kilpailussa. Kymppisakkiin kovassa ja laajassa seurassa ylsivät M16 Akseli Nuutinen ja N16 Roosa Vantaala.

Otso.jpg
Otso kolehmainen hiihti hyvät HS-kisat. Henkilökohtaisessa kisassa M15 sarjassa irtosi palkintogaalasija ja sunnuntain viestissä Otso hiihto 2-osuuden 4. nopeimman henkilökohtaisen ajan.

Sunnuntain viestipäivänä LHS-liput liehuivat ja kannustus oli kovaa kaikkien viestihiihtojen aikana. Palkintoseremoniaan saakka ylsivät pronssia napannut N16 joukkue (Mikaela Karjalainen, Ella Levanen, Roosa Vantaala) sekä N14 (Henna Viitala, Enni Levanen, Anni Hyvärinen) ja M16 (Jasper Saarinen, Matias Hyvönen, Akseli Nuutinen) joukkueemme.

pronssitytt.jpg
N16 sarjassa jaettiin Hopeasompamitalien lisäksi viralliset SM-mitalit. Tuplamitalit kaulassa iloinen pronssiijoukkueemme Mikaela, Ella ja Roosa.

N14_viesti.jpg
N14 joukke saavutti 8. sijan joukkueella Henna, Anni , Enni.

M16_viesti.jpg
M16 sarjan palkintoseremoniat kisan jälkeen. Joukkueemme Akseli, Matias, Jasper ylsi 9. sijalle.