Navigaatio

COC2022: Itävallan Hayboeck mäkikisan voittoon - Heikkinen 20:s

Julkaistu / 06.03.2022

ITÄVALLAN HAYBOECK MÄKIKISAN VOITTOON - HEIKKINEN 20:s

Miesten mäkihypyn Continental Cup päätettiin Lahdessa sunnuntaina aurinkoisessa kelissä, mutta hieman vaihtelevissa tuuliolosuhteissa. Kilpailun voitti Itävallan Michael Hayboeck ennen Puolan Andrzej Stekalaa ja maamiestään Thomas Lackneria. Himmeämmät sijoitukset ratkesivat vain 0.2 pisteen erolla toisiinsa. 

“Tämä päivä oli paljon parempi minulle kuin eilinen. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, kun pystyin parantamaan hyppäämistäni eilisestä. Kilpailu oli tärkeä onnistuminen minulle kohti lentomäkeä”, Hayboeck pohti voiton ratkettua. Hayboeck oli eilisen kilpailun 13:s. 

“Olen kilpaillut pitkään Continental Cupissa ja minun on pitänyt olla kärsivällinen myös terveyden suhteen. Seuraavaksi palaan maailmancupiin ja lentomäkeen”, Hayboeck valotti tulevaisuuttaan.
Kalle Heikkinen on myös tänään suomalaisista paras nostaen eilistä sijoitustaan. Hän oli kilpailun 20:s. Heikkisen mukaan hyppäämisestä puuttui asennetta. 


“Nimenomaan rokkia kaivattiin. Toinen kierros oli lähempänä tavoitetta. Edelleen löytyy paljon virheitä, mutta hypyssä oli vähemmän kontrollia”, Heikkinen analysoi eilisestä parantunutta sijoitusta.

“Ihan ookoo viikonloppu. Vaikka hypyt olivat huonoja, niin eivät ne silti ihan kumpuun jää. Hyvillä fiiliksillä jatketaan”, Heikkinen kertoi.

Tulokset: https://www.fis-ski.com/DB/general/results.html?sectorcode=JP&raceid=6318

TOP 3-1-7.jpg

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.