Janne Marvaila toiminnanjohtajaksi

Julkaistu / 21.11.2018

Tiistai iltana 20.11.2018 kokoonkutsutussa LHS:n johtokunnan kokouksessa seuralle valittiin uusi toiminnanjohtaja.

Valintakomitean on tehnyt työtään syksyn aikana ja komitean päätös oli yksimielinen. Kokouksessa päätettiin, että Janne Marvailasta tulee seuraava LHS:n toiminnanjohtaja.

Lahtelainen liikuntatieteen maisteri Marvaila tuli tunnetuksi erityisesti Suomen hiihtoliiton mäkihypyn ja yhdistetyn lajijohtajana, jossa tehtävässä hän toimi kultavuosina 1998–2008. Hiihtoliiton jälkeen Marvaila on työskennellyt Nuori Suomi ry:ssa sekä Suomen golfliiton huippu-urheilupäällikkönä 2010–17.

Marvaila, 53, seuraa tehtävässä keväällä eläköityvää, nykyistä toiminnanjohtajaa, Erkki Raitaa, 71.

Valintakomiteaan kuului LHS:n varapuheenjohtajat Raija Forsman, Martti Lipponen ja Erkki Raita, sekä lisäksi seuran puheenjohtaja Juha Kolu.

Katso myös uutinen Etelä-Suomen Sanomissa