Järjestyksenvalvojan Peruskurssi

Julkaistu / 05.09.2019

Tervetuloa Lahden Hiihtoseuran organisoimalle järjestyksenvalvojan peruskurssille. Kurssi järjestetään Lahdessa 18.-20.10. ja 25.-27.10.2019.

Järjestyksenvalvojan peruskurssin kesto on 40 tuntia. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen.

Järjestyksenvalvojakurssin suorittamisen jälkeen saat koulutustodistuksen, jolla voi hakea järjestyksenvalvojakorttia poliisilta.

Lahden Hiihtoseura maksaa kurssimaksun, kun sitoudut kurssin jälkeen toimimaan seuran vapaaehtoistehtävissä esim. Salpausselän Kisaoissa kaksi kertaa neljän vuoden aikana.

(Normaalisti koulutus maksaa 255€/ henkilö.)

Kurssille ilmoittautumiset osoitteeseen pekka.kuisma@lhs.fi viimeistään perjantaihin 11.10.2019 mennessä.

Lisätietoja saat Pekka Kuismalta 040-130 3371.

LHS-logo.png