Jäsenmaksut 2017

Julkaistu / 07.09.2017

Lahden hiihtoseura ry on siirtynyt käyttämään myClubin tarjoamaa jäsenrekisterihallintaohjelmistoa. Uudessa jäsenrekisterissä on tarkoitus helpottaa jäsentietojen ajantasaisuutta, sillä jäsenet itse pääsevät näkemään heistä säilytettäviä tietoja ja myös osaltaan muuttamaan sekä päivittämään tietoja.

Jäsenrekisteri tulee toimimaan työvälineenä myös seuran sisäisessä viestinnässä.

Ehkä tärkeimpänä uudistuksena jäsenien harjoitusten yms. tapahtumien ilmoittautumiset ja urheilijoiden seuranta siirtyy samaan palveluun.

Toivomme, että kaikki jäsenet kävisivät vähintään tarkistamassa tietonsa. Jäsentilin aktivointilinkki on lähetetty tiedoissamme oleviin sähköpostiosoitteisiin perjantaina 8.9.2018 klo 15. Jäsenlaskut lähetetään lokakuun alussa (päivitys: 28.9 odottelemme tällä hetkellä vielä pankkiyhteyden yhdistämistä palveluun).

• Omalle tilille voit kirjautua jatkossa osoitteessa https://lhs.myclub.fi/ aktivointilinkin saatuasi.
  • Voit tutustua myClubin käyttöön lukemalla tämän ohjeen (PDF).
    • korjaus sivulle 8: Jäsenyydet rekisterissä poistetaan lokakuun loppupuolella, mikäli jäsenmaksua ei ole siihen mennessä maksettu. Jäsenlaskuja aletaan lähettämään sitä mukaan, kun tilejä aktivoidaan.
  • Jos olet uusi jäsen aloita täyttämällä tämä kaavake nettisivuillamme.
  • Mikäli olet vanha jäsen, mutta et ole saanut aktivointilinkkiä täytä yllä oleva kaavake ja ruksaa siitä kohta "Olen jo jäsen".

uutinen päivitetty 14/9/2017