Jäsenmaksut 2019-2020

Julkaistu / 29.08.2019

Uusi kausi on taas täydessä tohinassa starttaamassa käyntiin ja hiihtokoulutkin ovat jo käynnistyneet pikkuhiljaa.

Lähetämme jäsenlaskut syyskuun aikana, ilmoitamme nettisivuilla/facebookissa kun jäsenlaskut ovat lähetetty.

Laskut lähetetään sähköpostitse, joten pyydämme, että otat yhteyttä toimistoon, mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet tai voit myös käydä ne korjaamassa seuran käyttämässä MyClub palvelussa.

Huom. myös uusille jäsenille (mm. hiihtokouluissa), joille myClub tili on jo luotu, jäsenlasku lähetetään syyskuun aikana - eli kaikille yhteisesti. Voit osallistua hiihtokoulun toimintaan tänä aikana vaikka jäsenmaksua ei olisi vielä maksettu.