Juha Viljamaa jatkaa Worldloppetin presidenttinä

Julkaistu / 16.06.2020

Juha Viljamaa voitti äänestyksen, kun kansainvälisen kattojärjestön Worldloppetin jäsenet äänestivät järjestön puheenjohtajuudesta. Viljamaan vastaehdokas äänestyksessä oli Yhdysvaltojen Ben Popp, American Birkebeinerin massahiihtotapahtuman johtaja. Worldloppetin vuosikokous pidettiin 15.6.2020 poikkeuksellisesti etäkokouksena ensimmäistä kertaa sen historiassa.

Viljamaa valittiin neljä vuotta sitten Worldloppetin presidentiksi ja hänen kautensa jatkuu seuraavat neljä vuotta. Juha Viljamaa on myös Lahden Hiihtoseuran kunniapuheenjohtaja ja Finlandia-hiihdon päätoimikunnan asiantuntijajäsen. Hiihto ja varsinkin massahiihtotapahtumat ovat Juhan sydäntä lähellä oleva asia ja hän on jo vuosia edistänyt lajin merkityksellisyyttä useilla tavoilla, niin kotimaisella kuin kansainvälisellä tasolla.

Lahden Hiihtoseura onnittelee Juha Viljamaata valinnasta.