Navigaatio

Kaapo Saarinen tuplamitalistiksi nuorten SM-ampumahiihtokilpailuissa

Julkaistu / 07.02.2022

Viikonloppuna 5.-6.2.2022 järjestettiin nuorten ampumahiihdon SM-kilpailut Ahvenistolla, Hämeenlinnassa. Matkoina olivat lauantaina normaalimatkat ja sunnuntaina yhteislähdöt. Kilpailuissa Lahden Hiihtoseuran menestyksestä vastasi M16 sarjassa kilpaillut Kaapo Saarinen saavuttaen SM kultaa ja hopeaa. Normaalimatkalla 1102 sarjan ampunut Kaapo kuroi etumatkaa seuraavaan jopa 3 minuutin ja 44 sekuntin verran. Kun taas yhteislähdössä Kaapolle kertyi kahdeksan sakkokierrosta eron ollessa voittajaan noin 39 sekunttia. Onnistunutta kilpailuviikonloppua Kaapo kuvaili seuraavasti:

"Kilpailut sujuivat mielestäni hyvin. Lauantaina hiihto oli kauden parasta suorittamista ja ammuntakin onnistui, mitkä toivat sitten kultaisen mitalin. Sunnuntaina ammunta valitettavasti oli hiukan heikompaa, mutta tuloksena toinen sija oli kuitenkin hyvä."

Viikonlopun tuloksia ja tunnelmia voi katsella kisan järjestäjien nettisivuilta. Lisäksi seuraavaksi voi jännittää, kuinka Olli Hiidensalo pärjää Olympiaestraadilla. Myös kotimaan laduilla Lahden hiihtoseuran aikuiset valmistuvat omiin SM -kilpailuihin Mikkeliin 26.-27.2.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.