Mäen Minisalppurit 6.-7.3.2021 on peruttu

Julkaistu / 24.02.2021

Lahden Hiihtoseuran mäkituomarikerhon johtokunta teki maanantai-iltana kokouksessaan päätöksen 6.-7.3. kansallisten cupien kisaviikonlopun osalta, että emme voi niitä vallitsevassa koronatilanteessa riittävän turvallisesti järjestää oman jäsenistömme, puhumattakaan omien ja vierailevien urheilijoiden sekä heidän taustajoukkojensa kannalta.

Asiaan haettiin vielä eilisen aikana ratkaisua sellaista kuitenkaan löytämättä. Päätös on harmillinen ja valitettava, mutta mielestämme ainoa oikea.

Toivotan kaikille hyvää talven jatkoa ja lähestyvää kevättä. Ensi kaudella voimme toivottavasti käydä läpi täyden kilpailukauden turvallisesti.

logo-lhs_mtk-227px.png

Lisäyksenä, ettei tule sekaannusta - mäkikilpailuiden perumisella ei ole vaikutusta maastohiihdon Mini-Salpausselkä hiihtoihin, vaan se järjestetään. Lisätietoja