Karpalo Cup II hypättiin helteisissä oloissa - jälleen uusi osallistujaennätys Karpalon mäillä

Julkaistu / 22.07.2018

Kesäkuun ennätys osallistujamäärässä rikottiin jälleen, kun mukana oli 26 hyppääjää neljästä eri seurasta. Lahden Hiihtoseuran juniorien sekä veteraanihyppääjien lisäksi hyppääjiä Lahteen saapui Jokilaakson Mäkiseurasta, Kouvolan Hiihtoseurasta ja Helsingin Mäkihyppääjistä.

Tytöt ja pojat kilpailivat totuttuun tapaan samoissa sarjoissa, mäkikoon määrätessä sarjan. K6-mäen voittajaksi liiteli kesäkuiseen tapaan Anssi Peltola Jokilaakson Mäkiseurasta. Toiseksi hyppäsi Aapo Komonen (LHS) ja kolmanneksi Eino Karttunen (LHS). K15-mäen voittaja oli niin ikään viime kerrasta tuttu Lahden Hiihtoseuran Aapi Mannerkivi. Toiseksi kisassa ponnisti Hilla Hirvonen (LHS) ennen Kouvolan Hiihtoseuran Matias Koposta. K25-mäessä parhaat hypyt esitti jälleen Emilia Vidgren Lahden Hiihtoseurasta ennen saman seuran Heta Hirvosta ja Henrik Reimaria. K38-mäen paras oli kotimäessään hypännyt jo veteraani-ikään ehtinyt Marko Laitinen. Toisen sijan jakoivat Helsingin Mäkihyppääjien Andreas Helanne ja LHS:n Kadir Vahtera.

Kesään 2017 verrattaessa suurimmat osanottajamäärät ovat kahdessa suurimmassa mäessä, mikä kertoo seuran toiminnan kehittymisestä ja harrastajien kiivaasta siirtymisestä isompiin mäkiin. Useampi hyppääjä osallistui myös kahden erikokoisen mäen kilpailuun. Pienemmissä mäissä keväällä aloittaneet uudet harrastajat ovat saaneet harjoitella aktiivisesti valmentaja Olli Muotkan opissa ja rohkeus kilpailuihin osallistumiseen on kasvanut.

Karpalo Cupin kolmas osakilpailu hypätään sunnuntaina 19.8.2018.

TULOKSET 22.7.2018