Karpalo Cup käynnistyi - mukana iso joukko kotkanpoikasia

Julkaistu / 18.06.2018

Mäkihypyn kesäkisojen Karpalo Cupin ensimmäinen osakilpailu hypättiin Lahdessa sunnuntaina 17.6. Mukana oli ennätysmäärä kotkanpoikasia, 24 neljästä eri seurasta. Lahden Hiihtoseuran juniorien lisäksi hyppääjiä oli Jokilaakson Mäkiseurasta, Kouvolan Hiihtoseurasta ja Ounasvaaran Hiihtoseurasta.

Kisat hypättiin mäkikohtaisesti tyttöjen ja poikien hypätessä samoissa sarjoissa. K6-mäen voittajaksi liiteli Anssi Peltola Jokilaakson Mäkiseurasta, K15-mäen voittaja oli Aapi Mannerkivi Lahden Hiihtoseurasta. K25-mäessä pisimmälle liiteli Emilia Vidgren Lahden Hiihtoseurasta ja K38-mäen paras oli Nonna Laitinen.

Sunnuntain kisassa nähtiin jälleen hienoja hyppyjä niin ensimmäisissä kisailuissa hypänneiltä kuin jo kokeneemmilta junioreilta. Hyppäämisen ilo paistoi jokaisen kasvoilta. Lisäksi palkinnot jakoi itseoikeutetusti yhdistetyn legenda, maailmancupin voittaja ja olympiavoittaja Hannu Manninen.

Suuri kiitos hyppääjille, valmentajille, vanhemmille ja huoltajille sekä Mäkituomarikerholle kisojen järjestelyistä!

TULOKSET