Muutoksia LHS:n nettipalveluissa

Julkaistu / 18.09.2014

www.lhs.fi

Lahden Hiihtoseura vaihtoi internet-palveluntarjoajaansa 15.6. lähtien. Voit nyt kätevästi kirjoittaa nettiselaimen/puhelimen osoitekenttään lhs.fi ja sinut ohjataan Lahden Hiihtoseuran sivustolle osoitteeseen www.lahdenhiihtoseura.fi. Tämä ilahduttaa toivottavasti varsinkin kosketusnäytön käyttäjiä.

info@lhs.fi

Sähköpostiosoitteiden jälkiosa muuttui muuton yhteydessä. Vanhat @lahdenhiihtoseura.fi päätteiset osoitteet katoavat pikkuhiljaa käytöstä, vaikka vanhoihin osoitteisiin voi jatkossakin lähettää sähköpostia.

Uudet sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lhs.fi

Toimiston uusi sähköpostiosoite on info@lhs.fi

Jos olet lähettänyt maanantai 15.9 ja tiistai 16.9 aikana sähköpostia @lahdenhiihtoseura.fi osoitteisiin on todennäköistä, että viestisi ei ole mennyt perille - tällöin sinun olisi pitänyt saada palautteena "Mail Delivery System - Undelivered Mail Returned to Sender" viesti, joka siis tarkoittaa, ettei viestiäsi voitu tällä hetkellä toimittaa ko. sähköpostiosoitteeseen.

Tilanteen pitäisi normilisoitua vuorokauden kuluessa. Toivomme, että kokeilet lähettää viestin myöhemmin uudestaan.

Päivitys 16.9. klo 15:00 - nyt viestien pitäisi kulkea normaalisti sekä vanhoihin @lahdenhiihtoseura.fi ja uusiin @lhs.fi osoitteisiin. Käytä kuitenkin mieluummin uutta osoitetta, sillä nämä ovat todelliset osoitteet.

LHS:n sähköpostin käyttäjät:

PÄIVITYS UUTISEEN:

18.9 13:50 Viimeisetkin laatikot ovat viimein siirretty kokonaan. Muutto on valmis.
16.9 14:50 Nyt näyttäisi vanhat osoitteetkin ohjautuvan oikein. Siirto on siis sitämyöten valmis. Muutamista laatikoista puuttuu vielä viestejä.

Valitettavasti viestit jotka teille on lähetetty viimeisen vuorokauden aikana vanhoihin osoitteisiin eivät ole tulleet kuitenkaan perille. Lue yläpuolelta kohdasta Mail Delivery System lisää
16.9 13:50 Tällä hetkellä suurin ongelma on viestien välittämisessä vanhasta osoitteesta uuteen, sillä jostain syystä tämä ei toimi vielä kuten oli tarkoitus. Asiaa tutkitaan.
16.9 13:40 Sähköposti on käytettävissä osoitteessa posti.zoner.fi (aikaisempi osoite oli virheellinen). Osa vanhoista viesteistä ei ole vielä siirtynyt täysin.
16.9 9:25 Kestää vielä, arvioitu aika puolenpäivän aikoihin. Kaikille osoitteenhaltioille lähetetään tekstiviesti kun homma on valmis
15.9 15:30 Vanhoista sähköpostilaatikoista voi vielä lähettää, muttei tällä hetkellä vastaanottaa. Toivottavasti huomenna toimii jo uusi!
15.9 12:50 Sähköposteissa on tällä hetkellä katkoksia