Toiminnan tilannepäivitys 23.11.2020

Julkaistu / 23.11.2020

17.11.2020 Tilanne koronapandemian suhteen on muuttunut Lahdessa. Olemme taudin leviämisen suhteen kiihtymisvaiheessa. Tästä syystä myös kaikessa seuratoimintaan liittyvissä asioissa tulee noudattaa eritystä varovaisuutta kanssakäymisessä. Noudattamalla viranomaisilta saamiamme ohjeita pystymme tekemään seuratoimintaa mahdollisimman hyvin.

Alla olevassa linkissä on PHHYKYn maanantaina 16.11.2020 julkaisemat aluekohtaiset ohjeet omalle alueellemme. Noudatetaan niitä mahdollisimman hyvin.

Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme,

Janne Marvaila
Toiminnanjohtaja

Tilannepäivitys 23.11.2020

Lahden Hiihtoseura haluaa osaltaan estää pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Henkilökuntamme toimii toistaiseksi etäyhteyksien päässä, eikä tämänhetkinen tilanne vaikuta muuten toimiston toimintaan. Mikäli sinun tarvitsee tulla toimistolle, otathan meihin yhteyttä etukäteen ajankohdan sopimiseksi.

Lisäys:

PHHYKY:
Vaikeutuneen epidemiatilanteen vuoksi yhtymä siirtyy tiedottamaan koronatilanteesta joka arkipäivä. Tilannekuva eli tiedot tartuntamääristä, näytteiden otosta ja sairaalahoidossa olevista julkaistaan arkisin yhtymän verkkosivuilla osoitteessa phhyky.fi/koronavirus kello 12.