Lahden Hiihtoseuran henkilökunta palvelee normaalisti mutta toimisto on kiinni

Julkaistu / 17.03.2020

Lahden Hiihtoseura haluaa osaltaan estää pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Henkilökuntamme on toistaiseksi etäyhteyksien päässä. Palvelemme jaostoja ja yhteistyökumppaneita puhelimitse, sähköpostitse sekä etäyhteyksiä käyttäen.

Suomen hiihtoliitto ry:n suositukset hiihtolajien harrastustoiminnalle
Suomen hallituksen suosituksen mukaan tartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Liikuntaa ja urheilua voi harrastaa myös ilman lähikontakteja. Lajit, seurat ja perheet päättävät harrastustoiminnan toteutustavasta. Vallitsevassa tilanteessa on kiinnitettävä myös erityistä huomiota ennaltaehkäiseviin toimiin, hygieniaan ja ryhmäkokoihin. Jos urheilijalla, valmentajalla tai huoltajalla on lieviäkin sairauden oireita, on hänen pysyttävä kotona.

Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos THL seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta. Ajankohtaiset ohjeet sekä tiedotteet: www.thl.fi

Terveisin,

Janne Marvaila