Lahden Hiihtoseuran tytöt vauhdissa Sappeen Audi Tourilla

Julkaistu / 10.02.2014

Nuorten alppihiihdon Audi Tour jatkui viikonloppuna Sappeella, missä laskettiin kaksi pujottelukilpailua. Lahden Hiihtoseuralaiset osoittivat, että vauhtia löytyy myös pujottelussa.

Natalie Nousjoki laski tuplavoittajaksi naiset 14-sarjassa ja sunnuntaina Nousjoki sai palkintopallille seurakseen seurakaverin, kun Viivi Hämäläinen laski kolmanneksi.

Sunnuntaina Melisa Satarast ja Heidi Merisalo ottivat kaksoisvoiton naiset 16-sarjassa, Neena Sore oli 8. Valtteri Raatikainen laski myös hienosti neljänneksi miehet 16-sarjassa.

Valtteri Raatikainen, Natalie Nousjoki, Viivi Hämäläinen ja Melisa Starast ovat päässeet mukaan Tahkolla laskettaviin karsintoihin, joista parhaat valitaan mukaan nuorten epävirallisiin maailmanmestaruuskilpailuihin Trofeo Topolinoon, Italiaan.