Leevi Mutru Cup 2020 avattiin isolla joukolla Lahdessa

Julkaistu / 26.07.2020

Lahden Hiihtoseuran organisoima yhdistetyn kesäcup Leevi Mutru Cup avattiin yli 30 urheilijan voimin sunnuntaina Lahden Urheilukeskuksessa. Yhdistetyn urheilijoita osallistui kisoihin sekä Karpalon mäkien sarjoihin että HS70/3,5km kisaan, joka tuli uutuutena mukaan kesälle 2020.

Koronapandemian lykkäämä kesäkiertue alkoi aurinkoisessa säässä Leevi Mutrun isännöimänä. Kilpailuissa mukana oli jälleen iso joukko uusia harrastajia ja sarjat päättyivätkin tiukkoihin kirikamppailuihin maastojuoksuosuudella.

K6-mäessä voittoon hyppäsi ja juoksi puolen kilometrin juoksuosuuden jälkeen Sampo Keskinen. K15-mäessä juoksuosuudelle toisena lähtenyt Urho Kanervala juoksi kovan ajan ja vei sarjansa voiton.

K25-mäessä viime vuonna pienemmässä mäessä kilpailuja hallinnut Aapo Komonen jatkoi voitokkaasti ja piti mäkiosuudella hankkimansa kärkipaikan myös 1,5 kilometrin juoksun jälkeen. Aino Kanervala nousi kovalla juoksulla viidenneltä sijalta toiseksi ennen Daniel Koppista, joka jäi Kanervalalle vain viisi sekuntia.

K38-mäen hyppyosuudella paras oli Heta Hirvonen. Kaksi sekuntia Hirvosen perään lähtenyt Tampereen Pyrinnön Pietu Penttilä kiri kuitenkin voittoon ennen huikean juoksun tehnyttä Misa Vilminkoa ja kolmanneksi viidenneltä sijalta noussutta Miika Kestiä.

HS70-mäessä jo mäkiosuudella upeasti kilpailua vienyt Emilia Vidgren oli ainoa juoksuun lähtenyt ja vei voiton. Vidgren ponnisti HS70-mäestä 60 metrin ja 63,5 metrin hypyt.

Seuraava Leevi Mutru Cup kilpaillaan sunnuntaina 23.8.2020. Lisätietoja ja aikataulut löytyvät linkistä.

Tulokset

IMG_8308.jpg