Leevi Mutru Cup jatkui heinäkuisessa helteessä

Julkaistu / 23.07.2019

IMG_9282.JPG

Leevi Mutru Cupin heinäkuun osakilpailu kilpailtiin helteessä. Mukana oli kuitenkin jälleen isojoukko, 25 nuorta yhdistetyn harrastajaa.

Mäkiosuuden jälkeen juniorit kirmasivat jälleen Karpalosta kohti Häränsilmää. Maastojuoksuosuudella takaa-ajajat ottivat jälleen edellä olevia kiinni ja Karpalon kentän maalisuoralla nähtiin K38-mäkeä lukuun ottamatta tiukkoja kirikamppailuja.

Kolmannen cupin osakilpailun voittajiksi urheilivat Felix Kallunki (K6), Matias Koponen (K15), Trey Frantz ja Henrik Reimari (K25) ja Jere Kukkonen (K38).

Kilpailun tulokset

Leevi Mutru Cupissa on kesän aikana kilpaillut 33 urheilijaa viidestä eri seurasta. Kesän cup-kisoille onkin nuorten osalta tilausta, sillä kansalliset kilpailut alkavat vasta elokuun puolella. Seuraava cup-kisa kilpaillaan sunnuntaina 18.8.

Leevi Mutru Cupin tilanne 3/5 osakilpailun jälkeen

Mäkiharjoitukset jatkuvat Lahden Hiihtoseuran toimesta Karpalossa kesätauon jälkeen. Mäkiharjoituksia on kolmesti viikossa tiistaina, keskiviikkona ja sunnuntaina. Torstain oheisharjoitukset jatkuvat elokuussa.

Tervetuloa mukaan iloiseen mäkijoukkoon!