Leevi Mutru Cupia kilpailtiin kuumuudessa - ”Juoksuosuuden lähtö on kyllä tosi kova”

Julkaistu / 16.06.2019

Yhdistetyn maajoukkuemies Leevi Mutru oli jälleen paikan päällä isännöimässä kilpailua. Mutru seurasi tiiviisti jokaisen mäkikoon hyppyjä ja oli mielissään juniorien tasosta. Juoksuosuuksien jälkeen Mutru totesi juoksureitin olevan melko rankan.

”On kyllä tosi kova junioreille tuo juoksun aloitus ja ylämäki. Ja aika moni lähti kovaa juoksuun. Hienosti kuitenkin jaksoivat loppuun saakka”, toukokuussa niin sanotut pohja-ajat juoksureiteille juossut Mutru mietti.

Mutru palautui perjantaina maajoukkueleiriltä Seefeldistä ja jatkoi muun joukkueen tavoin suoraan Forssaan kilpaillen Suvi-ilta -tapahtumassa pyöräily- ja juoksumatkoilla. Combo-sarjan voittoon kiiruhti Mutrun maajoukkuekollega Ilkka Herola ennen Mutrua.

Leevi Mutru Cupin toiseen osakilpailuun osallistui 22 urheilijaa neljästä eri seurasta. Kesäkuisen cupin kilpailun voittajiksi urheilivat K6-mäessä Lahden Hiihtoseuran Aleksi Lappi, K15-mäessä Kouvolan Hiihtoseuran Matias Koponen, K25-mäessä LHS:n Misa Vilminko ja K38-mäessä Jere Kukkonen, joka kilpailee myös LHS:n riveissä.

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan

Seuraava Leevi Mutru Cupin osakilpailu kilpaillaan 21. heinäkuuta, jonka jälkeen ohjelmassa on vielä kaksi cupin kilpailua.

Lisää kuvia kisapäivän tunnelmista www.facebook.com/lahdenhiihtoseura

LeeviMutruCup_16062019 kopio.jpg